hits

Om bloggen og meg...

Bloggen...

Denne bloggen startet som en ren testblogg i januar 2011 da jeg tok over supporten på blogg.no. Han som hadde supporten før meg var ikke her lenger, og jeg måtte finne ut det meste, både hva som fantes og hvordan det fungerte, på egenhånd. Den gang fantes det heller ingen FAQ  -  den skrev jeg mens jeg lærte. Heldigvis hadde jeg flinke folk å spørre og mase på når jeg sto fast.

Sånn er det for øvrig enda (2017). Nesten alt nytt testes i min blogg først, så følger du med her kan du komme til å oppdage nye funksjoner før vi lanserer dem. :)

Bloggen min startet altså som en litt uryddig testblogg og har etter hvert utviklet seg til å bli det komplette kaos, og et sammensurium av katter, design, rants, gaming, frokostbilder, familiekos, youtubes og andre mer eller mindre interessante tema med varierende nytte- og/eller underholdningsverdi. Akkurat som meg...

 

Toril...

Jeg kan sikkert best beskrives som en førtis going on fjortis... Nå kunne jeg sikkert spurt venner og familie, sjefen, kollegaer og fem på gata om å beskrive meg med tre ord, men det tør jeg ikke. Ord som "sær", "sta", "kverulant" og "sjefete" ville nok gått igjen.

Jeg startet min supportkarriere høsten 1998 på TV2 text-tv's smsPrat. Nok om det.

I 2007 fant jeg Nettby og Pimptown og jeg hadde det fantastisk morsomt som byvakt og profilpimp til Nettby ble nedlagt i desember 2010.

I januar 2011 dro Rafiq meg inn for å ta over supporten på blogg.no, og her er jeg altså enda.

 

Jeg bor i lille Steigen kommune i Nordland, sammen med en tålmodig samboer, våre to gutter og et lass med katter (antallet varierer litt, men sist alle pelsdottene satt stille lenge nok til at jeg rakk å telle dem kom jeg til 9,5).

Hjemmekontor er flott, både fordi jeg kan ligge og dra meg til kvart på ti hver dag, og fordi jeg er veldig INTP og rett og slett ikke fungerer i kontorlandskap. Dessuten kan jeg vaske klær og støvsuge i kaffepausene og slippe å tenke på det etter jobb.

På fritiden driver jeg med morsomme ting, som gaming (PC), lese bøker, se serier, bloggen seff, skrive fanfic, lære meg nederlandsk, herje/kose med kattene... og jeg rekker til og med litt kvalitetstid med familien innimellom. Jeg har også en youtube-kanal og Twitch, men det er langt mellom opplastingene/streamene dessverre.

 
 

 

 

#ommeg

Skriv en ny kommentar