>>



>>

Kylling i kål

Er du en av dem som ikke helt har sansen for fårikål? Da bør du prøve denne!

Originaloppskriften er kjøttboller i kål, men jeg pleier å bytte ut kjøttbollene med kyllingfiléter.
Dette er også en av barnas favoritter, hos oss blir alt spist opp, hver gang.

Her er originalen:

Mrtes kjøttboller i kål

1 stk hodekål deles i ?båter?
ca 2 ltr vann
salt og grovkvernet pepper etter behov
ca 1 ss buljongpulver

Kokes i ca 1 time

Kjøttboller:

750 gr kyllingkjøttdeig
2 ss potetmel
salt
1 egg
vann til å spe ut til passe ?deig?. Skal være fast, men ikke hard.

Lag boller (små eller store etter behag) og legg de i kasserollen med kålen. Pass på at de havner i buljongen og får kokt seg.
Kok mens potetene kokes.

Enjoy!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar





hits