Digitale kjerringer - en god latter til morrakaffen!

Ja. Morrakaffen. Klokka halv to på ettermiddagen. Det er helg for søren!
(ikke at det plager meg å drikke morrakaffen kl. to på ettermiddagen de andre dagene i uka heller)

En av de beste tingene med å jobbe på supporten er at man daglig får morsomme blogger servert rett i fanget. Oftest i form av innrapporteringer fra andre bloggere som av en eller annen grunn ikke liker innholdet.

Dagens beste (foreløbig) må være denne tror jeg:
http://slarveposten.blogg.no/

Denne er nå på lista over mine favorittblogger.
Denne satirebloggen serverer dagaktuelle tekster med snert, og en fantastisk tegneseriestripe, og så er det kommentarene... åh gud, kommentarene! :D


P.S. Før mine lesere hisser seg opp og får underbuksa i en krøll vil jeg minne om dette innlegget jeg skrev for noen måneder siden: http://toril.blogg.no/1319681387_dobbeltmoral_provokas.html

 

29

Nå ler jeg så jeg rister! Applaus til deg Toril, du har humor jeg liker! Og du har skjønt at dette er kun morro!

Ler meg ihjel!

Leste også denne bloggen og tenkte mitt, men jenta liker å provosere og liker du ikke det du leser så la vær, er mitt motto:)

Man må nok ha en spesiell form for humor for å like dette,men hun vet å uttrykke seg den jenta.

slarveposten: Jeg må innrømme at jeg liker denne bloggen din mye bedre enn de(n) andre. :)

slarvebloggen.no

*LER* ja jeg kan ikke annet enn å si "hysj"

slarvebloggen.no: Taushetsplikt vøtt... ;)

Hehehe ja den bloggen der er ren underholdning :D Den rister litt opp i gamle sutrehuer, det skal h*n ha! Har fått meg mangt et glis etter at den dukket opp ;) "Digitale kjerringer" er et uttrykk som glir glatt inn i ordboken MIN i alle fall *gliiiiis*

Mange som vil ha godt av å lese både denne påminnelsen og innlegget ditt med "enkle spørsmål man bør stille seg selv før man publiserer noe".

Kommer nok til å linke til det siste innlegget ditt der i blant, for det er uhorvelig mange mennesker på sosiale medier som påberoper seg retten til selv å skulle få skrive nær sagt hva som helst under parolen "Det er min blogg/vi har ytringsfrihet, jeg kan skrive og mene det jeg vil, og liker du ikke det som står her, burde du ganske enkelt ikke lese det i det hele tatt".

Det snodige er at mange av dem som står for denne holdningen gjerne er skrekkelig hårsåre på egne, evt også noen andres vegne. De har lett for å definere all kritikk mot egen person/skriving, som mobbing, hets og/eller uthengning - uansett formulerings- og saklighetsnivå.

Hvorfor noen skal ha lov til å slenge rundt seg med udokumentert skit, mens andre ikke en gang skal få komme med saklig kritikk, skjønner jeg dog ikke helt.

whatwouldnemido.blogg.no

Elsker den slarvebloggen jeg å. En del gode poeng kan man si:)))

Haha, trenger vel ikke å nevne at denne bloggen er en av mine favoritter heller. Man har da humoristisk sans!!!

ja synest dere Virkelig det er så morro på denne slarvebloggen,det er skitt kastin mobbing,synest virkelig,og du Toril som communitimanager i blogg.no,som bryr deg katten i det folk melder inn er eg rystet over

okey.er det slik du kommenterer,og synest det er morro det denne slarveposte driver med skulle du absolutt ikke sittet i den stillingen du har ,slik eg leser er du ikke noe bedre enn desse,mobberne,dette er rystende,att du forsvarer en slik blogger,

anne (magjool): Har du i det hele tatt lest det siste blogginnlegget ditt? Og kommentarene der?

fiskene (magjool): Fint om du kommenterer med samme navn hver gang. Lettere å kjenne deg igjen da.

Jeg personlig er hoppende GLAD for at vi har fått slarveposten .. jeg dør av latter til morrakaffen!! Jeg syns det er bare flott med litt ironisk filleristing. Hvordan det tas - får være opp til hver enkelt! Som andre har sagt, og blogg.no også... dont like it? Dont read it - dont want to get commented on? Dont blog it.. så enkelt syns JEG det er da men.

Det er vel ikke akkurat noen hemmelighet at jeg har oppholdt meg endel i slarveposten og ledd.. hehe.

Når jeg leser den evindelige klagingen til anne/fiskene/magjool kunne jeg forsøkt å forklare litt om konseptet humor. Men forstår det ville være bortkastet. Jeg forstår også at det vekker skuffelse at Slarveposten ikke blir stengt. Men en Community Manager har nok litt andre føringer, og vurderingsevne i behold. Derfor anne/fiskene/magjool foreslår jeg at du oppsøker nærmeste barnehave. Der har de mye større erfaring i tackle klager på ditt nivå. Du vil helt sikkert få hjelp der. Det kan sikkert ikke tas opp noen videre diskusjon her, men du er velkommen på slarveposten. Vel møtt!

ja jeg leser over alle mine kommentarer

magjool: Og innlegget selvfølgelig... med masse navn og beskyldninger. Nøyaktig det samme du klager over at visse andre legger ut om og kommenterer. Jeg ser ikke helt hva problemet er. Kanskje "Det er greit at jeg gjør det, men de andre får ikke lov!" eller?

det innlegget på min blogg var skrevet etter att jeg såg hvordan dei behandlet synskepeggy,.og da eg fekk kommentar fra blogg.no att dette var lovligt ,så var det faktisk for meg og bare kjøre på med mine synspnkter,

magjool: Jeg skjønner ikke helt hvorfor du trengte blogg.no's svar på det. Du blogger på blogspot og kan lese her: http://support.google.com/blogger/bin/answer.py?hl=en&answer=82107

roasting,må iverfall godkjennes av den dei(komikerne) som skal roaistinges,no først dei slarveposten har sett på dette stemplet sitt på siden sin

magjool: Nå har jeg ikke sett noen stek enda, men du er hjertelig velkommen til å poste link til paragrafen(e) du mener kommer til anvendelse i slike tilfeller.

Snu på flisa, hvis du ble utsatt for såkalt uskyldig moro gang på gang, der mennesker ler av deg og bloggen din, ville du trekke på skuldrene og berolige deg selv med "shit happens", liksom? Dette må jeg da tåle? Vær ærlig. Hvis slike bemerkninger ikke går inn på deg er det noe galt med følelseslivet. Så hvis du nå er ærlig og må innrømme at en del av deg hadde blitt støtt, forbanna og såret; hvorfor skal andre mennesker godta å bli behandlet slik? Hvorfor le og lage såkalt moro på andres bekostning? Det er så lett å applaudere noe man selv ikke blir utsatt for og ikke selv må føle på kroppen.

Du er ei voksen dame, hva om din datter hadde blitt omtalt på slarveposten, ville du synes det var greit og sagt til den gråtende jenta di at; dette må du jaggu tåle....??

Huff: Dersom jeg stadig ble utsatt for at mennesker lo av bloggen min ville jeg tatt et skritt tilbake og sett på hvordan bloggen min fremstår for andre mennesker. Jeg har ingen datter. Jeg har derimot en sønn som blogger, og han har kraftig dysleksi og mottar stadig mindre pene kommentarer om dette. Og ja, det må han bare tåle, i bloggen som i resten av livet.
Legger du ut innhold på internett må du forvente at andre som leser dette har meninger om det du har lagt ut - og at de gir uttrykk for det. Er det ikke derfor du blogger? For at andre skal lese og kommentere?

Nå må du arrestere meg hvis jeg ikke tolker deg riktig, men på blogg er det liksom fritt fram, og folkeskikk og sånt legger vi i skuffa? Folk må tåle å høre at de er feite hvis de legger ut bilder av seg selv, eller er stygge?

Det du nevner om sønnen din synes jeg er alarmerende. Du som mor skal beskytte ham, og ikke be ham forstå eller godta at folk er stygge og slenger dritt. Gutten din er uskyldig, men ved å si til ham at dette må du tåle, så gjør du ham til problemet og ikke de som slenger dritt.

Det er så mange bloggtroll som bak nick og tastatur føler makt og ser muligheten til å si hva som helst. I skolen har vi mye fokus på at vi skal oppføre oss ordentlige mot hverandre, enten det er ansikt til ansikt eller via tastatur og skjerm.

At du som mor innprenter sønnen din at han må tåle mobbing er helt horribelt.

Du er klar over at folk har begått selvmord pga mobbing på nett???

Hvis jeg har forstått deg feil, så beklager jeg. Du må gjerne utdype dette nærmere.

Huff: Mener du virkelig at jeg skal sy puter under armene på guttungen? Jeg lærer ham at det finnes idioter overalt, og at det må han pent lære seg å leve med... det er nemlig ikke mulig å unngå dem i dagens samfunn, og det er heller ikke mulig å kneble dem.
Legger du ut et innlegg/bilde for å få reaksjoner på det kan du ikke forvente at alle skal være positive. Skriver du din mening om noe må du forvente at det finnes mennesker som er uenige med deg. Legger du ut 10 like bilder der du er knallorange med donaldnebb må du forvente å få kommentarer om det samme hvor pent du selv og venninnene dine syns det er, og skriver du som en femåring så vil noen henge seg opp i det samme hvor mye du forklarer at du har dysleksi.

Så ser jeg gjerne høre din definisjon av "mobbing på nett". Jeg mistenker nemlig at den avviker noe fra f.eks Olweus (http://www.elevsiden.no/atferd/1098242831), som regnes som en standard.

Da ble jeg litt mer beroliget ifht sønnen din. Du har helt rett i at slike bloggtroll ikke kan knebles og finnes overalt. Det viktige er jo å fortelle barn som utsettes for dette at det ikke er dem det er noe feil med, men dem som slenger dritten og gjemmer seg bak anonyme nick. Det er ikke akseptabelt og må være lov å reagere på, men å få det bort, nei det går ikke.

Forøvrig synes jeg du overdriver en smule når det gjelder å legge ut bilder av seg selv som donald, vi vet nok begge at folk som legger ut bilder av helt uskyldig og normal karakter også får passet sitt påskrevet og vel så det, - ofte i sinte og kvalmende uttalelser av feiginger som ser sitt snitt til å bruke makt og være ufin.

Vi skal aldri akseptere sånn oppførsel. Reaksjoner på det vi legger ut i normale ordelag, ja, men ikke hets og mobbing der det går på person og ikke sak.

Heller ikke ved dysleksi, funksjonshemminger eller annet som avviker fra den såkalte "normalen". Vi trenger ikke være slemme med hverandre bare fordi man har ulik oppfatning av verden. Gjør vi det har vi tapt. Både oss selv som mennesker og ikke minst som medmenneske og forbilde for andre.

Olweusprogrammet er utmerket, men i mange tilfeller blir ikke retningslinjene man forsøker å innprente elevene på skolen, fulgt opp hjemme.

Synes synd på elever som på skolen får høre at det ikke er lov å gjøre narr av dem som er overvektige, mens de hjemme rundt middagsbordet får høre at " hun eller han er så feit og kan takke seg sjøl når de påstår at de blir mobba. Enten får de tåle såpass eller slanke seg!"

Tenkte meg det, ja. For å unngå flere ubehagelige spørsmål så gidder du ikke godkjenne kommentaren jeg skrev som svar til din. Helt greit, sier mer om deg enn meg...... Jeg har oppnådd det jeg ville og diskusjonen er over for min del.

Huff: Ah, sorry. Jeg glemte deg gitt. Sånn. :)

Takk, det var flott. Ønsker deg ei fin helg, og takk for meningsutvekslingen :-) Tror at du egentlig er ei grepa dame. (kompliment)

Skriv en ny kommentar