hits

Klar tale...

Ja, da er det helt krystallklart og tydelig. Søkblogg gir fullstendig blaffen i både norsk lov og normal skikk og bruk, og mener at de bare kan ta seg til rette med annen manns eiendom når de føler for det. Good to know! :D

(les hele historien her)

 

Kjenner jeg blir provosert av denne saken! At andre skal ta æren for innlegg man jobber med er utrolig sleipt!

Nå har jeg lest både dette og forrige innlegg og lurte litt på om jeg skulle le eller gråte... Men jeg endte selvsagt med å le :-P

Jeg tenkte først litt sånn formildende & forståelsesfullt "de må jo være veldig unge, sikkert"... men det holder jo ikke for fem flate øre det heller, for de lærer jo ikke når de får hjelp/info/oppklaring, og tar ikke til seg noe som helst. Vi har alle vært litt klønete i blant, men det er ingen unnskyldning for å FORTSETTE idiotien.

Hvorfor har de startet denne... "bloggen", egentlig? Hva er det de holder på med?

De har jo tydeligvis ikke egne ideer de har lyst til å skrive om ettersom de bruker andres innlegg. Ikke er de veldig gode til å skrive (mye klønete/dårlig språk). Ikke er de spes gode på data (klarte ikke linke til innlegg, bare til blogg.no). Og åndverksloven/jus forstår de ikke noe av i det hele tatt.

Vel, vi får håpe dette bare var en dårlig start for dem? Vi trenger jo i og for seg flere som gidder å lete fram gode blogger og innlegg i bloggjungelen... Eller skal vi tippe at de legger ned hele greia ganske kjapt? ;-)

whatwouldnemido.blogg.no

whatwouldnemido: Dessverre er dette voksne mennesker, som burde vite bedre. Innlegget er nå oppdatert med... mer moro. :)

Skriv en ny kommentar