hits

Nytt i bloggen: Poll!

 

Fant ut at jeg vil teste polls (eller "avstemminger" om du insisterer på å bruke norsk) i bloggen min. Kikket på 3-4 gratistjenester før jeg landet på Polldaddy. Man kan ha flere polls (eller quiz, undersøkelser og ratings), og de kan legges i innlegg i stedet for i designet. Ser veldig lettvint ut, kan sikkert si mer når jeg har testet dem en stund. :)

I hvertfall finner du nå en poll i høyremenyen på innleggssidene mine. Velg inntil tre alternativer eller skriv inn ditt eget forslag. :)

 

Vil du også ha en? Lik dette innlegget, svar på pollen min, og klikk deretter på "Polldaddy.com" nederst i pollen. :)

Ja god ide, men selvfølgelig Norsk! Vi bor i Norge så den kan gjerne være på nynorsk også, og så bør det være en rute for politikk og samfunn synes jeg. Og oppskrifter selvfølgelig, skal legge ut en proff-oppskrift på loff før helgen så de som er interesserte bør ha hvetemel og kube-gjær og slikt klart:D

Jeg har brukt en annen en, som man kan redigere på ulike måter - fonter, farger, rammer, størrelse osv :)

God idé! Tror jeg skal få til en sånn en på min blogg : )

Åh, jeg må ha meg en sånn! Burde veldig hatt en på innlegget jeg nettopp la ut faktisk... (Barcode, oslo skyline) Hmpf!!!! Men dette er vel ikke en "funksjon" i bloggen? (I betydning "kunne dytte inn i et innlegg på samme måte som man dytter inn bilder eller you tube-videoer...) ?? jeg kan ikke ha poll/undersøkelse i et innlegg?

Er dette noe man legger ut på sin egen forside? Hvordan fungerer det rent praktisk?

whatwouldnemido: Jo, tror da du kan ha den i et innlegg. Hver poll har en egen javascriptkode.

Skriv en ny kommentar