hits

HAR DU SKRIKENDE INNLEGGSTITLER?

 

Ja, skrikende. Som den på dette innlegget.

HVORFOR ROPER DU?!? Jeg er ikke tunghørt (les: blind) nemlig!

Å bruke bare caps (store bokstaver) regnes som roping på internett, og derfor rett og slett ganske uhøflig. Når noen skriker til meg i bloggshoutlista og i feeden på "Hjem" er det skikkelig irriterende, og det frister sjelden å klikke på linken. Jeg mener, hallo! Blogg.no tar seg av "ropinga" for deg. Så DU SLIPPER!
 Dessuten er det vanskeligere å lese en linje med bare caps i en relativt liten font enn det er å lese vanlig skrift, så om du tror du får flere klikk av det tar du feil... :p

 

Jeg mener det... bruk innestemme!

 

ha ha.. jeg tror jeg har det.. har tenkt på det mange ganger.. liker det ikke, men er jo helt grønn på dette og designet mitt er sånn... hjelp!!

tanjaravn: Nå er det ikke overskriftene i innlegg jeg reagerer på, i overskrifter er det lov nemlig, men bloggshoutslista og vennefeeden, og linker på Facebook og sånn. Der man kun ser tittelen. Og om designet ditt lager store bokstaver automagisk, så blir det jo likevel små bokstaver alle andre steder du deler innelgget på. :)

Thea KH: FINT! (særlig om du evt gjør noe med det også) :p

ja det er sant.. det gjør det faktisk... men det er store bokstaver på innlegget og det liker jeg egentlig ikke heller.... må sjekke om jeg kan få fikset det.. takk for at du satte fokus på det..( selv om jeg ikke helt skjønte det..) ha ha

- hilsen grønn og fin

Om man bruker Caps Lock for utseendet sin del, sånn med tanke på design, så er det jo bare å legge til det i stilsettet, istedet for å virke som en - unnskyld uttrykket - attentionwhore.

Haha, enig i det du sier!

jeg overser faktisk skrike overskrifter, jeg føler at de kun er ute etter oppmerksomhet.

Enig, bruker det kun på ting jeg gir bort, så flest mulig får det med seg :P

HELT ENIG!! ;D

Det er slitsomt, men det hender jeg bruker caps på enkeltord, for å få frem et poeng, en vibbe :)

Mima: Det gjør jeg også. Er når hele setninger er i caps at jeg rygger. :)

MENDETERBEREGNETFORHØRSELHEMMAFOLKDA!!!

En god ting kan ikke sies for ofte!

tinget: Ja, for det hjelper å rope til dem... og ødelegge høreapparatene deres, stakkars. Uffe.

Ja jeg har store bokstaver på innleggene mine, men har ikke tenkt på at andre oppfatter det slik. Jeg har til og med gjort om alle innleggene mine til store bokstaver jeg, men min grunn har vært at når jeg skal inn på arkivet mitt så fant jeg ut at jeg ser det jeg leter etter raskere, er ikke det at jeg har dårlig syn men syns det var enklere.

Har iallefall ikke vært meningen å rope til leserne.

Da får jeg begynne med liten skrift da, hvis det er bedre for leserne, så får jeg heller famle litt i arkivet selv:))

Mira`s Gotiske Verden: Øynene mine takker deg. :)

Skriv en ny kommentar