hits

Mer lys, takk!

I følge kalenderen er det enda en måned igjen av høsten... men her er vi godt i gang med vinteren. Mørketida er definitivt kommet.I dag får jeg rett og slett ikke nok lys... jeg har tre lamper på, men det hjelper ikke at det er arbeidslys nok, det blir ikke lyst nok likevel. Halvmørket utenfor vinduet bare suger til seg alt. Det blir neppe bedre når vi stiller klokka heller... siden det aldri blir helt lyst lenger - ikke engang når det er fullt dagslys ute.

I dag blir det kakao og appelsinjuice på skrivebordet, og i kveld skal jeg ommøblere på kontoret, sånn at jeg ikke ser rett ut av vinduet... og flytte lyskildene jeg ryddet vekk i mai tilbake i "vinterposisjon".

 

Hva syns du om vinteren og mørketida?

 

dw12dt

Synes det er fint med vinteren jeg! Elsker snø (selv om jeg ikke er noe fan av holke). Man kan jo ikke gjøre noe med at det blir mørkere ut, så hvorfor irritere seg over det ;) Jeg prøver å passe på å være ute den tiden det er lyst også bruker jeg en del stearinlys for å få det koselig unne når det er mørkt ute ;) Også passer jeg på å kjøpe inn lyspærer i tilfelle noen av dem ryker ;)

MsHildur90: Heldig du, som liker snø. :)

Skriv en ny kommentar