5 enkle måter å få flere lesere på

 

  1. Shout det samme innlegget 5 ganger pr dag. (Se også pkt. 4.) Siden hvert innlegg bare kan shoutes én gang må du kopiere teksten og lime den inn i et nytt innlegg hver gang. Pass på at du ikke venter for lenge mellom hvert innlegg, da kan du risikere at de ikke kommer tett nok i vennefeeden... Husk å slette de gamle innleggene etterhvert sånn at linkene i vennefeeden ikke er klikkbare. Oh, og husk for all del å slå av kommentarer.

  2. Post sinte innlegg om hvor dumme andre mennesker er. F.eks. røykere, feite mennesker eller de som bruker pels. Shout innlegget og del det på Facebook for full effekt. Godkjenn bare de kommentarene som er enige med deg, og bytt blogg når når andre begynner å blogge om deg. Vil du gjøre ekstra inntrykk kommenterer du i alle innlegg der du er nevnt, eller tror du er nevnt, og forteller hvor slemme alle er mot deg.

  3. Legg igjen kommentaren "Fin blogg. Kommentere tilbake?" hos alle på forsiden. Vær spesielt nøye på å kommentere alle innleggene der noen har skrevet om noe trist, dødsfall eller lignende. Dersom innlegget du kommenterer ikke har bilder kan du med fordel bytte ut teksten i kommentaren med "Fine bilder! Kommentere tilbake?". Dersom innlegget har bare bilder og ingen tekst kan du i stedet bruke "Enig! Bra skrevet. Kommentere tilbake?"

  4. Bruk sensasjonelle overskrifter på alt! Har du postet et bilde av middagen din og syns innlegget er litt kjedelig? Piff det opp ved å bruke overskriften  "NAKENBILDER AV MEG" (husk endelig å bruke caps!) og innleggsteksten "Det får du ikke, men her er et bilde av pølser og potetmos." Alle liker å trykke seg inn på totalt meningsløse innlegg.

  5. Start alle innlegg med "Beklager at jeg ikke har blogget på en stund. Det har skjedd så mye at jeg ikke har hatt tid til bloggen og jeg har ingenting å skrive om. I morgen begynner jeg å blogge for fullt igjen. Lover." Deretter venter du to uker før du poster et nytt, likelydende innlegg.
     



NB! Dette innlegget inneholder ironi. Dersom du ikke vet hva ironi er, og/eller ikke er i stand til å gjenkjenne ironi, burde du ikke ha lest innlegget.
Gå hit for et lynkurs i ironi.

dw12dt

29

Utrolig fin blogg! Jeg er ny leser!

Kan du lese å kommentere bloggen min?

Hehe..... Så sant det su skriver ja!

Hahahaha du har et sabla bra poeng.

gunndris: Du leste innlegget ja? :p

Herregud! Hadde jeg ikke lest det på slutten der hadde jeg begynt å tenke på hvor dum du er.. hahah! :o

m0ve: Tenkte det var lurt å legge inn et lite hint. Kan jo ikke ha noe av at folk tar meg alvorlig. :p

Hahahaha!! Dette var dagens - og jeg digger ironi!

Sønnen min var en kort stund sammen med ei som ikke var "helt i mål", og han er jo like ironisk som meg. Hun skjønte aldri den humoren, og han prøvde å forklare at det var ironi han dro i gang. Så en dag våknet hun bittelitt etter en ironisk kommentar fra han. Hun sa: "Åååh..! Det der var en sånn i-ting!" Jeg ler så jeg dauer hver gang jeg tenker på det, og bruker ordet "i-ting" for meg selv, rett som det, bare for å hedre henne, hehe!

Herregud trodde du var seriøs før jeg leste i slutten av innlegget, hahah :P

HAHAHA! E så irriterende sånne kommentarer ja:-)

Sant sant, men hvordan kan det da ha seg at mange av disse frøene som følger disse punktene du har satt opp, hvorfor er det mange av dem som har veldig mange lesere? DET har forundret meg en del, det hender jeg svipper innom blogglisten og leser noen innlegg der, og ja noen av dem har mange lesere, hver eneste dag, selv om det de skriver er rett og slett ikke noenting.......rett og slett tomt prat om ikke noe

Hahahahahhha! Jeg lo! Åh kjære, jeg er glad for å ha gjenoppdaget bloggen din etter en tids fravær. <3 *tørke lattertårene*

~H

Fin blogg, kommentere tilbake?

Haha, neida, men morsomt innlegg. Begynte og lure på hva du tenkte på men mistenkte ironi :P Og helt enig med bildet!

Såå sant, haha :-)

lykkehuldra: Godt å se deg (dere) tilbake! :)

eljos: Det er ganske ironisk egentlig... :|

Mima: Dagen er bare ikke komplett uten. :) Mine to bøllefrø har fått ironi inn med morsmelka... og nå er de blitt så avanserte at jeg av og til får hakeslepp. Godt jeg har lykkes med den delen av oppdragelsen i hvertfall.

Hahahah...love it!

Hehe, kult innlegg :-)

Utrolig bra skrevet! Dette likte jeg godt : )

hehe..har sett mange av de tilfellene du skriver om her,og så irriterende!Spesielt disse innleggene "ung og gravis 9 åring,10 åring osv" blir soutet hele tiden og slettet etterpå.Digger ironien din.

Majosh !! HAhahha - Dette er gull å lese <3

Fantastisk.

Ok ok, jeg HAR syndet en gang det gjaldt pels,og jeg bare MÅTT shoute en gang, fordi det var så viktig for meg å opplyse det, der og da.

Men det var bare en gang da ..;)

Men ja..Kommentere igjen?..*fnis*

-Andre delen av Lykkehuldraen ( Lykkelys )

Sukk, "5 enkle måter å få flere ikke-lesere på"....

lykkehuldra: Liker pels jeg. :)

whatwouldnemido: Det verste er egentlig at et par av disse faktisk fungerer... i hvertfall på kort sikt. Jeg har selvfølgelig testet! :p

Pustet lettet ut når jeg kom til ironi ja:) Jeg ble lurt:)) Jeg skjønner ikke at alle de som holder på med disse sensasjonsoverskriftene sine ikke skjønner at man ikke liker å bli lurt. Du roper ikke ulv mange ganger liksom før man lar være å se innom. De mister jo lesere istedenfor å få lesere. Hehe, likte og den siste kommentaren din at du stemmer på en av konkurrentne:)

Åssen får du sånn fin Design på bloggen din? (: Likte det veldig godt

hadde vært hyggelig med kommentar tilbake

Lillasjel: Den siste der ser faktisk ut til å fungere. Husker ikke sist noen ba meg stemme på dem. :D

xreiseverdenx: Takk. :) Jeg har kodet designet selv i html og css.
Jeg kommenterer av prinsipp ikke hos dem som ber om det, men et svar kan du få. :)

Hærlig :D

Skriv en ny kommentar