4

Hm, nå ble jeg nysgjerrig... Finnes det blogg.no-bloggere i alle Norges 428 kommuner, tro?

Og i hvilken kommune er det for øyeblikket enklest å havne på topplista? Fnis, det fins sikkert bloggere som hadde vært villige til å flytte langt og hvorsomhelst for å komme på en toppliste... For lykken er jo å skrive innlegg med titler som "Jeg er på Topplista", er det ikke det da? ;-)

whatwouldnemido: Du får ta deg en tur gjennom alle listene og se hvordan det ligger an. :D

Næ, det gidder jeg ikke... Men jeg tok et par stikkprøver på kommunenavn som virket små og ukjente, og kan tipse alle som vil komme på Topplista om at de f.eks. kan flytte til Fedje. Riktignok er Fedje kommune representert med 6 blogg.no-blogger, men ingen av dem har mer enn én leser hver. Veien til toppen er kort! :-D

Til opplysning er ikke veien til Fedje like enkel som veien til Topplista for Fedje. Fedje er et øysamfunn uti havgapet, ca 1,5 time fra Bergen (regn med sur vind, mye ruskevær og skikkelig kjipe vintre). Det er Norges vestligste kommune, og har omtrent 600 innbyggere. Det fins ikke broforbindelse til fastlandet, så man er avhengig av ferge for å komme seg dit.

PS! På havbunnen rett utenfor Fedje ligger det en tysk ubåt som inneholder store mengder flytende kvikksølv. Jeg regner dog ikke med at det arrangeres dykketurer til ubåt-vraket.

whatwouldnemido: Jeg tror ikke det vil ha den helt ønskede effekten å flytte til en kommune med en kort toppliste. Jeg antar antall blogger på topplista er ganske beskrivende for hvor mange fra den kommunen som leser blogger også. Men om man bare trenger et screenshot av at man er på toppen fungerer det sikkert. Kan godt hende det er lette å finne ledige hus i de kommunene også. :D

Skriv en ny kommentar