Spillhelg: Elder Scrolls Online (Beta)

NB! Screenshots (spoilers)!

Det har vært en lang, men veldig morsom helg. Forrige uke lette jeg desperat etter betakoder til ESO, og klarte å skrape sammen tre stykker. En til meg og en til hver av ungene. Det vanskeligste var i grunnen å få lastet ned spillet som er på vanvittige 22GB. 22 Gigabyte! Med mitt sucky internett tok det et døgn. Og selvfølgelig måtte ungene laste ned til den ene PCen oppe på gutterommet også. Godt vi fikk tak i kodene allerede tidlig i uka.

Litt over kl. 18 på fredag lukket jeg nettleseren med jobben i, og startet ESO...

Den første characteren jeg laget var en Nord. Jeg forlot henne etter et døgn. Aner ikke hva jeg valgte feil, men det var grusomt vanskelig å levle henne opp, og helt ærlig syns jeg oppdragene der hun landet var ganske kjedelige.

Jeg forsøkte igjen med en Khajiit. Det gikk mye bedre. :) Nådde level 10 med henne 7,5 timer før betaen var over.
Søndag opprettet jeg en 3. character. High Elf. Henne glemte jeg å ta et ordentlig bilde av... men hun var sorcerer, og jeg kom til level 4 med henne før jeg byttet tilbake til Khajiiten min. Jeg likte høyalven min. Den eneste grunnen til at jeg byttet tilbake var at Khajiiten allerede var level 7 og jeg ville forsøke å komme opp til lvl 10 før betaen var over.

Han som leser kart i bakgrunnen her er den yngste sønnen min.Jeg skal ikke si så veldig mye om storyen. Alle starter på samme sted, et fengsel. Alle tar den samme veien ut og på veien møter man et par av hovedpersonene i storyen.

Når man har unnsluppet fengselet starter moroa...

Hvor du lander i Tamriel etter flukten avhenger av hvem du er. Min khajiit sorcerer landet på et helt annet sted enn nightblade norden min, og høyalven min landet på samme sted som khajiiten (jeg gjorde bevisste valg for å starte i den samme storylinen på nytt - jeg digget den!). I mitt hode finnes det tre forskjellige muligheter, men jeg har ikke sjekket. Håper jeg tar feil og at det er flere.

Det var mange oppdrag som var buggy. Kommandoen /reloadui var flittig brukt hver gang man ble stuck i en dialog, og noen oppdrag var umulige å løse - på grunn av bosser som nektet å spawne for eksempel. Vi hadde en del moro med venting...Mange morsomme ting i dette spillet. Kommandoer er en av dem. /jumpingjacks for eksempel... dansing, armhevinger. Til og med /facepalm - bruk den for alt den er verdt. :D


Jeg ga opp å vente på Condalin etterhvert, og bare løp videre. Det viste seg at jeg fikk fullført oppdraget uten ham.

En av mine absolutte favoritt NPC'er (ever) er Razum-dar. Jeg vil ikke spoile den opplevelsen for deg, bare gled deg! Velg Dominion - han er verd det! :D
 Et skjermbilde jeg ble godt kjent med...Som forventet er noen oppdrag latterlig enkle, og andre så sykt vanskelige at man må være flere sammen for å klare dem. Jeg klarte meg fint alene, eller bare ved å løpe sammen med andre, fram til et dungeon med 4 småbosser i, men der sa det stopp. Gruppesystemet viste seg å fungere bra. Man trengte bare vente utenfor døra til det kom noen andre som trengte hjelp, trykke F på dem og invitere til gruppe. Problemet var at alle ville ha enten en tank eller en healer, og jeg hadde bare bygget på destruction. Jeg tok en liten runde og skaffet meg et skillpoint sånn at jeg fikk låst opp healing, og da ville plutselig alle ha meg med... Vi var 3 stykker i level 9 som tok ut de fire småbossene i level 11 på noen få minutter, og det eneste jeg gjorde var å løpe rundt og sørge for at sirkelen min dekket de andre to. Herlig! :D

Naturen og landskapet, ja grafikken generelt, er selvfølgelig spektakulært - akkurat som forventet det også. Her er noen flere screenshots jeg tok i helgen:
Å lese kart på hesteryggen er biiittelitt bugga enda...


#ESO #elderscrollsonline #spill #helg #beta

Og ja, jeg måtte jo kjøpe det etter å ha prøvd det. :p
Har du prøvd betaen?

Skal du spille ESO når det kommer ut?

 

1

Dette var min tredje runde med beta, men den første etter at NDA-en har blitt løftet, så jeg skal lage ett innlegg om min opplevelse også etter hvert :) Ser at vi er i forskjellige områder, så det var artig å se bilder av noe annet enn Nords, Dark Elves og Argonians XD

Det er kun tre forskjellige lojaliteter man kan velge mellom for nå, så da er det bare tre steder man kan begynne på. Ebonheart Pact, Aldmeri Dominion og Daggerfall Covenant.

Skriv en ny kommentar