8

- og man poster ALTFOR store bilder. I steder for mindre og leservennlige bilder, som øynene kan hvile litt på. Og har man i tillegg en DIIGER header; kan man være ille ute.

Ønsker deg en flott dag videre ^^

Enig i disse punktene (:

eller om designet er uryddig :-P

Nabokjerringa: TT! Long time no see. :D

Veldig enig i de punktene. Syns det var interesant sånn du laget dette innlegget :)

Er enig i disse punktene!:)

Hei

Spent på å høyre kva du meiner om min blogg 😊

Gode tips du kommer med der. Jeg merker selv at når jeg ser at innlegg blir postet om og om igjen, gidder jeg ikke lese innlegget en gang.

Jeg kunne aldri tenkt meg å ta bort kommentarfeltet, for det handler om kommunikasjon med bloggleserne mine. En annen ting jeg reagerer på, er hvis en blogger har kommentarsperre på bloggen sin, og godkjenner kun de kommentarene hvor leserne er enige. Det skinner så godt igjennom. Jeg gidder ikke kommentere på bloggen til disse bloggerne, for man vet at kommentaren ikke blir godkjent likevel. Hva er vits da i å ta seg tid til å kommentere. Jeg skjønner at noen lesere ønsker å ha kommentarkontroll, og det må de få lov å ha.

Selv synes jeg dette med layout og design er vanskelig, og det er fordi jeg ikke er flink til det.

Ønsker deg en kjempefin tirsdag :)

Hilsen Toril

Toril: Kommentarer er jo halve moroa. :D Jeg tror forresten du kunne blitt veldig god på design om du gikk inn for å lære deg det. Du tar jo alltid masse fine bilder og kunne produsert enorme mengder bakgrunner og headere. ;)

Skriv en ny kommentar