Don't Starve: Shipwrecked - Early access!

Endelig er den her! Shipwrecked-DLC'en til Don't Starve.
Jeg har bare ventet på den siden i sommer en gang, så ikke litt ivrig nå nei... hehe.Jeg har selvfølgelig vært innom Steam og kjøpt den - for NKR 32,40
Og jeg har (like selvfølgelig) ikke hatt tid til å teste den enda, men omtalene som ligger på Steam er veldig positive, og jeg digger jo Don't Starve fra før. :D

Og ja, jeg vet jeg sa at jeg aldri skulle kjøpe noe early access igjen, never, ever, ever, men altså... det er jo Don't Starve. Må ha det, bare MÅ HA DET!

 

Har du kjøpt?
Eller skal du kjøpe?

 

 #dontstarve #shipwrecked #klei #steam #spill #gaming

6

Nei, ikke kjøpt, vet ikke hva dette er? Et spill går jeg ut fra :) Jeg spiller på shockwave, men lite spennende nyvinninger som kommer :)

Mariann Sæther Tokle: Da anbefaler jeg at du sjekker ut Steam. (lenke i innlegget) :)

Skal se hva det er for noe :) Jeg har spilt spill siden jeg hadde ansvaret for salget av hjemmedatamaskiner på 80 tallet :) Og elsker pc spill som the Settlers :) Men nå finnes ikke sånne spill lenger, mest bare krigsspill eller spill der man hele tiden må bruke penger.

Da var Shipwrecked omsider kommet ut (vel sorta siden det jo bare er early access). Har ventet litt på dette her siden det ble kunngjort. Likte originalspillet godt selv om jeg ikke endte opp med å spille det så altfor mye. Stilen og stemningen i spillet er bare fennomenal. Som om noen tok Tim Burtons skisser og lagde et spill ut av det. :)

Introen til Shipwrecket ser ihvertfall awesome ut, Klei er virkelig flinke når det kommer til 2d animasjon.

Mariann Sæther Tokle: Det finnes masse gode spill som ikke har noe salg inne i spillene. Du burde ta en titt på Youtubekanalene til Addexio, Kmanheim og Mshildur90 for eksempel. De legger ut spillvideoer på norsk, så kan du se om du finner noe som ser interessant ut.

Santar: Jeg liker egentlig ikke 2D-spill i det hele tatt, men falt helt for stilen i DS. Selv om pingvinene stresser vettet av meg og jeg hopper i stolen hver gang det letter en fugl "foran kamera". :D Jeg kommer aldri langt, men det er veldig fin underholdning når jeg føler meg litt introvert en kveld og ikke vil sitte på TS. :)

Skriv en ny kommentar