9 dager overlevde jeg...

Don't Starve: Shipwrecked

SPOILERS BELOW!


Oioioi!

Shipwrecked er myyye vanskeligere enn bare helt vanlig Don't Starve! :DDet begynner akkurat sånn som vi er vant til... man våkner, og så må man skynde seg å finne nok ressurser til å overleve natten.

Problemet er, man er på en øy, og det finnes bare noen få typer ressurser der. Så, man må få med seg det man kan, og så padle over til neste øy. Som man ikke vet hvor er...Ja, bølgene er farlige... men man kan fint navigere mellom dem - om man følger med litt, og om man ser dem. Best å ta forflytningene på dagtid.Og mørket er farlig... men den ene tingen det ser ut til å være mer enn nok av er trær.Alt er farlig... og det er insekter, krabber, aper som kaster bæsj på deg, og når du endelig har klart å skrape sammen ressursene til en Science Machine, da vil du ikke forlate øya di og dra videre. For du kan jo ikke ta med deg alt.

Men det farligste er sulten, trodde jeg......helt til morgenen den 9. dagen, for da kom ulvene... :(

 

Oh, well. Jeg rakk bare over to øyer denne gangen, men i morgen skal jeg nok komme litt lenger. Nye ting å lage, og nye vesener, og nye planter... I love it! Fy søren som jeg gleder meg til å se hva mer som dukker opp i denne DLC'en! :D

#dontstarve #shipwrecked #spill #gaming

6

Liker ikke spill sånn egentlig, men dette hørtes jo faktisk gøyt ut!

Er det på nettet eller bruker du konsoll?

Hehe, sånn kan jeg ikke begynne med, jeg blir så lett hekta ;)

Anette: Steam på PC

Gunnipi: Don't Starve er veldig lett å bli hekta på også. :D

Gina Angelica Eliassen: Det er kjempegøy! Og veldig avhengighetsskapende. :p

Skriv en ny kommentar