10 ting du antakelig ikke visste om meg...

Jeg har problemer med å skille lydkilder, og er det bare litt bakgrunnsstøy rundt meg sliter jeg med å høre hva folk sier. 

Jeg har alltid hatt veldig harde og sterke negler. Da jeg var tenåring så det stadig ut som jeg hadde blitt torturert, fordi når en negl først brakk så brakk den helt ned og enda litt til... og jeg drev med hest på den tiden så de brakk relativt ofte. Nå er de alltid for lange fordi det er så mye jobb å klippe/file dem. 

Favorittfaget mitt på skolen var engelsk. Når jeg tenker meg om var vel engelsk det eneste faget jeg egentlig likte. For å lære meg engelsk bedre på ungdomsskolen kopierte jeg lyden fra 22 episoder av Miami Vice over på kassett og hørte på dem igjen og igjen på walkman (ja, det er antakelig derfra hørselsskaden min kommer). Jeg kunne all dialogen i alle episodene i sesong 1 utenat. 

Jeg har en skjev hornhinne og når jeg blir sliten i øynene klarer jeg ikke å bedømme avstand. All ballsport er derfor noe herk, og jeg er livsfarlig bak rattet på en bil.

 

Jeg har lest bibelen fra perm til perm. Jeg har også lest hele telefonkatalogen... (Nordland, Troms og Finnmark, 1975-utgaven elns)

 

Til tross for utallige utfordringer har jeg aldri spist en meitemark.

Da jeg var rundt 12 år kastet den jevngamle nabogutten en stein på meg, så jeg skjøt ham med et luftgevær. Ingen av oss fikk varige mén.

 

Begge favorittbrusene mine er tatt ut av produksjon. Først Flux Soda (og da mener jeg den gode fra midt på 80-tallet, ikke sitronbrusen), så Vanilla Coke...

 

Min første bil var en veldig grønn Datsun 120y stasjonsvogn, 77-modell, med lysegrønne dører og røde sidespeil av plast, og den hadde ikke stereoanlegg. Men... bil var bil.


//min så myyye kulere ut!

 

Da jeg gikk på ungdomsskolen kunne jeg etterligne pappas håndskrift, og signatur, perfekt. Jeg hadde også to meldingsbøker...

1

Så morsomt innlegg, koselig å lære mer om deg :)

Skriv en ny kommentar