ESO - Thieves Guild DLC

Den første DLC'en vi kan glede oss til i 2016 er Thieves Guild, som kommer i løpet av første kvartal (PTS i februar) og den nye sonen Hew's Bane der vi finner hovedkvarteret til de kriminelle (Abah's Landing, sør i Hammerfell).

I likhet med Orsinium og Imperial City blir dette et område som kun er tilgjengelig for spillerne som har kjøpt DLC'en og de som abonnerer, og det vil være åpent for chars i alle levels.

 

//artikkelen fortsetter under traileren

 

Thieves Guild vil gi oss mange timer med kriminelt mye moro, der man får ta del i lyssky aktiviteter og løse nye oppdrag samtidig som man blir hensynsløst jaget av leiesoldater kjent som "the Iron Wheel", ikke bare i det nye geografiske området, men i hele Tamriel. Disse leiesoldatene vil gjøre alt i sin makt for å trekke deg og de andre medlemmene av Thieves Guild for retten, for et brekk som gikk veldig, veldig galt...  Som det ferskeste medlemmet i guildet kommer du til å snike deg rundt i skyggene, i smug og på hustak, mens du kjemper for å gjenopprette guildets rykte.

En splitter ny og utfordrende trial for 12-mannslag, Maw of Lorkhaj, er også en del av denne DLC'en, og det dukker selvfølgelig opp flere nye delves og bosser som må nedkjempes.

Som medlem i Thieves Guild får man en ny, passiv skill-line og det vil komme nye kostymer, motiv og item-sett. Oh yeah, spar på kronene - du vil trenge dem!

 

//artikkelen fortsetter under bildet
Bilde: elderscrollsonline.com
 

Sammen med DLC'en kommer det som vanlig også en større oppdatering til selve spillet:

  • 64-bit klient til PC og Mac
  • Forbedringer for gruppesystemet, blant annet mulighet for cross-alliance grupperinger utenom "group finder"
  • Mengder av endringer i combat og endringer i balansering
  • Rullende combat-tekst
  • Forbedringer og oppdateringer for Cyrodiil og campaigns
  • Tilgang til innhold fra andre allianser i valgfri rekkefølge (etter at man når veteran rank)
  • Animasjoner under combat prioriteres
  • Bedre ansiktsanimasjoner for Mac

...og mer!

 

Vi gleder oss! :D

 

#ESO #TESO #elderscrollsonline #spill #gaming #DLC #thievesguild #bethesda #zenimax #theelderscrolls

2

Spennende, Thieves Guild har alltid vært den mest spennenede delen av ES spill etter min mening. De og Dark Brotherhood questene

AndyLonn: Jeg gleder meg aller mest til Dark Brotherhood kommer, men blir fint å spille Thieves Guild mens jeg venter. :D

Skriv en ny kommentar