hits

Hva skal til for å bli delt på blogg.no's Facebook?

Følger du blogg.no på Facebook? Hvis ikke finner du siden vår her.
Del innleggene dine i Blogg og Sånn!

Det er mange som lurer på hva som skal til for å få innlegget sitt delt på blogg.no's Facebookside, og dessverre finnes det ikke noen fasit på akkurat det. Vi i blogg.no leser hundrevis av innlegg hver eneste dag, og de fleste innleggene vi deler har vi ramlet over helt tilfeldig og bare kjent at "dette, dette er noe vi har lyst til å dele. Dette innlegget burde bli sett av mange flere!" 
 

Hvor finner vi innleggene?
Vi som jobber i blogg.no er innom forsiden vår over 100 ganger om dagen, så det er der vi plukker opp de fleste. Vi ser også på det brukere har delt til FB-siden vår, og vi har opprettet blogglistens Facebookgruppe, Blogg og Sånn, der hvem som helst kan dele og diskutere blogginnlegg (og annet bloggrelatert) som vi kommer til å bruke flittig når vi ser etter bra innhold å dele på Fb-siden vår. Meld deg inn og del dine innlegg der du også, så ser vi deg lettere. :)
 

Ofte deler vi innlegg som har fått oss til å føle noe, som innlegget på bildet under. Det kan også være at innlegget handler om et veldig aktuelt tema, eller at det er fantastisk morsomt skrevet. Noen ganger deler vi innlegg fordi vi er veldig enige med forfatteren, og andre ganger deler vi innlegg fordi vi er fundamentalt uenige med forfatteren. Det er altså helt umulig å si hva som skal til for å bli delt, men jeg kan forklare litt om hva som kan føre til at man ikke blir delt.
  

Som regel deler vi ikke innlegg uten bilder. Facebookposter uten bilder fremstår rett og slett som kjedelige når de deles. Vi ser også på hva slags bilder som er brukt og hvem som eier dem. Har vi grunn til å tro at bloggeieren ikke har tillatelse til å bruke akkurat det bildet, da deler vi heller ikke innlegget. Når vi ser store bilder i 16:9 format (og aller helst liggende) blir vi glade, og husk gjerne at det er det første bildet i innlegget som kommer opp automatisk.

Vi ser også på bloggens lesbarhet. Har du knøttsmå rosa bokstaver på lilla bakgrunn er det fryktelig tungt å lese, og det vil vi ikke utsette våre følgere for. Det skal mye til før vi deler et innlegg skrevet på dialekt, og vi hopper også over innlegg som har plagsomt mange skrivefeil. 

Vi deler ikke kommersielle innlegg fra brukere, f.eks. sponset, konkurranser og lignende, men ellers gode innlegg som tilfeldigvis inneholder en annonselenke kan fint slippe gjennom.

 

Du har altså muligheten til å dele dine egne innlegg fra blogg.no på vår Facebookside. Da kommer de opp i kolonnen til venstre (se bildet over). Vil du bli delt i feeden på siden vår er det altså en del kriterier som må være oppfylt, og i tillegg må vi legge merke til innlegget ditt.

 Den splitternye facebookgruppen "Blogg og sånn" drives av oss, og har fremdeles så få medlemmer at om du deler der vil du bli lagt merke til. :p

 

#bloggno #bloggtips #facebook 

Flotte tips! Håper jeg klarer å skrive noe så bra en gang at dere deler det :)

Takk for gode tips :)

Takk for nyttige tips :) hadde vært moro å bli delt på fb-siden deres en gang!

Så "hyggelig" at dere har begynt å bruke cookies...

Det har vi alltid gjort. :p Nå kunne vi ikke utsette den "Bekreft at du skjønner det." lenger... lovpålagt å ha den.

Fine tips! Jeg har et spørsmål - jeg prøver å laste opp bilder på bloggen min i skrivende stund - men får opp error. Har logget ut og inn, prøvd med ulike bilder og med både et bilde, men også med "last opp flere" funksjonen. Er dette bare hos meg, eller er det andre som sliter med det samme ?

Dersom problemet fortsetter må du kontakte support.

Takk for tips :) Jeg synes jo selv at jeg har noen fremragende innlegg som trenger å bli sett av flere, hihi

Skriv en ny kommentar