Hvorfor spille Elder Scrolls Online? 

11 GRUNNER TIL Å VELGE THE ELDER SCROLLS ONLINE (TAMRIEL UNLIMITED)

 1. Alle raser og klasser kan ha alle roller. Vil du være en woodelf sorcerer tank, ja da kan du det. Vil du være en orc nightblade healer, ikke noe problem. Det finnes absolutt bedre kombinasjoner, men alt er mulig. :)
   
 2. Spillet er digert. Etter over to år i spillet er det fremdeles en mengde innhold jeg ikke har sett enda. Og nå kommer det enda en stor DLC... farvel fritid.
   
 3. Level er ikke nøye om du f.eks. bare spiller med venner av og til. Selv om den ene er level 10 og den andre level 50 kan dere likevel gjøre dungeons sammen.
   
 4. Chatten er hyggelig det aller meste av tiden. Ingen spam, ingen drittkasting, og ofte lange, morsomme samtaler med villt fremmede.
   
 5. Du kan ha inntil 8 forskjellige characters (12 etter neste patch), blande allianser, og være medlem i inntil 5 guilds samtidig.
   
 6. PVP er begrenset til spesielle områder som du ikke trenger besøke om du ikke vil drive med PVP. Om det er PVP du liker kan du fint drive bare med det også, både i store 24-manns raids og solo.
   
 7. Du slipper å logge på etter 3 måneders fravær bare for å oppdage at gården din har brent ned, avlingene har visnet, hesten din er stjålet og kona har flyttet inn hos naboen. Når du logger inn igjen er alt som du forlot det.
   
 8. Liker du rollespill? ESO har mange guilds dedikert til nettopp det.
   
 9. Gruppefinneren gjør det enkelt å samle spillere til et random raid eller dungeon når alle vennene dine sover eller spiller noe annet.
   
 10. Du kan gjøre store penger på crafting og trading om du liker det. Bli alkymist, kokk eller lære deg et håndtverk. Eller du kan samle materialer og selge dem, eller plyndre og drepe for gods og gull, og kjøpe alt du trenger. 
   
 11. Hverdagshelt eller stor kriger? Monsterjeger eller snekker? Vampyr eller varulv? Tyv eller assassin? I ESO kan du til og med bli keiser, om du er villig til å jobbe for det.
   

 

Prøv davel! ESO er tilgjengelig i Steam, og på http://www.elderscrollsonline.com/en-gb/joinus

Det er gratis å spille, og du får det til PC/Mac, Xbox One og PS4.

 

#ESO #elderscrollsonline #spill #gaming

2

Så godt at dette ikke fristet da ;) :)

Hehe. Tilbudet står ved lag. Bare å si fra. :D

Skriv en ny kommentar