ESO: Hvordan skaffe monstersettdelen du mangler!


 

Er du en av dem som syns det er vanskelig å få tak i begge delene til favorittmonstersettene dine? Lei av å farme det samme dungeonet om og om igjen? Har du 15 Molag Kena arm cops og mangler fremdeles hjelmen? Da er du kanskje en av dem som unngår PvP som pesten, og aldri har satt dine bein i Cyrodiil. Her skal du få én god grunn til å besøke stedet minst én gang i uka...


Abhadazi Aba-daro the Golden i salgsboden sin i Western Elsweyr gate (rett før du kommer til leirbålet og banken)
 

Abhadazi Aba-daro the Golden er en spesiell elite trader som dukker opp i handelsområdet i din allianse (alle kampanjer) hver fredag kveld, og hver søndag kveld pakker hun sakene sine og forsvinner igjen. Hver uke har hun med seg nye varer, og er du heldig er ukens monstersett akkurat det du trenger.

Monstersettene selges med "Impenetrable" (200k ap) og "Infused" (100k gull), per del og selvfølgelig level 50. Du kan velge den champion point-skaleringen som passer best for deg, men til den prisen anbefaler jeg at du kun kjøper cp160.
 


NB! Hun selger bare ett sett hver gang. Grunnen til at det er to sett på bildet er at hun bugget ut forrige helg og derfor hadde med begge denne gangen.
 

#spill #gaming #ESO #elderscrolls #monster

 

1

ha en fin kveld :)

Skriv en ny kommentar