hits

Nå kan du chatte med andre bloggere

Vi har startet en egen Discord-server for blogg.no. Denne serveren er et tilbud til deg som blogger på blogg.no og her kan du live-chatte med andre bloggere og oss som jobber i blogg.no, dele innlegg og inspirasjon, og kanskje få svar på ting du lurer på.


 

 

REGLER OG MODERERING

Reglene for innhold og oppførsel på serveren er som på blogg.no, men siden Discord-appen har også sine egne regler og derfor må alt som kan regnes som "18-årsgrense" kun postes i kanalen #nsfw (Not Safe For Work). Denne kanalen har en "alderssjekk" når du åpner den første gang.

Du kan dele dine (og andres) blogginnlegg i kanalen #del_dine_innlegg. Her er tommelfingerregelen at innleggene skal ligge på blogg.no.

Spør i #hjelp dersom du trenger hjelp med noe (her har alle lov å svare), eller kontakt en @admin. Vær dog obs på at vi som jobber i blogg.no ikke alltid er på, og det kan i mange tilfeller være raskere å sende en mail til support på hjelp@blogg.no

 

SERVER PERMALINK

https://discord.gg/csNdSdQ

 

HVA ER DISCORD?

Discord er en text/voice chat app. (ganske lik WhatsApp, Telegram osv.) som kan brukes både på PC/Mac og på mobile enheter.
Du kan chatte med andre i grupper eller privat, og dele lenker og bilder og videoer. Du kan være så anonym som du selv ønsker (vi anbefaler f.eks. ikke at du har fornavn-etternavn som brukernavn).
Det er helt gratis å bruke Discord.

 

Har du ikke Discord kan du laste den ned her: 

#bloggno #discord #chat #moro #inspo #hjelp

 

Skriv en ny kommentar