hits

Ville du sendt ungene dine på sommerleir i Belgia?

En pappa i Belgia mottok forleden et postkort fra sin 8-årige sønn som befinner seg på sommerleiren til ungdomsforeningen Chiro Waregem Centrum. Bildet på kortet, en gjeng gutter på kne, med bind for øynene og røde striper på kroppen, gjorde ham mildt sagt forskrekket..."I disse tider hvor IS konfronterer oss med slike bilder hele tiden er dette kvalmende", fortalte sinnapappaen til magasinet HLN. 

 

I går la foreningen ut følgende forklaring på sin hjemmeside:

"Det har kommet oss for øret at, mens vi fokuserer på å lede leiren vår på best mulig måte, har et postkort ført til en del misforståelser. Vi beklager dette, og vil gjerne forklare denne hendelsen.

 Vi hadde aldri trodd at vi ville trenge å ta opp temaet terror på vår hjemmeside, men siden det er det første enkelte mennesker tenker når de ser bildet, vil vi presisere at dette bildet ble tatt for tre år siden, før man trengte å tenke på terror i Belgia.

Bildet er et stemningsbilde fra en tradisjonell dåp. Der blir medlemmene skitnet litt til, med blant annet en maling egnet for barn. Etterpå er det alltid en dusj. Fargen rød ble fremhevet i bildet fordi det er fargen til Chiro, og til avdelingen "Tippers og Toppers" som er vist her. Vi forsøker å gjøre våre postkort så originale som mulig, og legger hvert år mye arbeid i å gjøre dem personlige. Vi hadde aldri trodd dette ville vekke negative følelser hos noen.

Vi ber om unnskyldning for at enkelte hadde en negativ opplevelse og forsikrer om at det var aldri vår intensjon. Vår prioritet er og blir å gjøre Chiro-søndager og -leirer så morsomme som mulig for våre medlemmer, det vil aldri endre seg. Vi vil også legge ekstra innsats i å forsøke å unngå slike hendelser i fremtiden. Resten av postkortene med dette bildet ligger nå i papirkurven."

 

Lurer du på hvilke andre aktiviteter som foregår på leiren kan du besøke Facebooksiden til Chiro her.

 

 

Skriv en ny kommentar