The Long Dark: Wintermute - Story Mode er her!


Jeg har i grunnen ikke rørt The Long Dark på et år eller så, men i forrige uke kom endelig oppdateringen med story mode, så da var det bare å laste ned og kjøre i gang. Jeg oppdaget fort at det var mye som hadde skjedd siden sist jeg var innom...

NB! Videoen viser de første to timene mine i story mode. Vil du unngå spoilers bør du stoppe videoen etter 20 minutter.

 

Wintermute er sesong 1 av story mode, og består foreløpig av to episoder. De tre neste episodene kommer i 2017 og 2018 og er inkludert i prisen på spillet. I de to første episodene spiller man som piloten Will Mackenzie, og i episode tre spiller man som Dr. Astrid Greenwood. I episode fire og fem veksler man mellom de to karakterene. Historien starter når Will våkner etter at flyet hans har krasjet i et øde fjellområde, og nå må han holde seg i live, og finne passasjeren sin, Astrid.

 

 

Sterke lys blafrer over nattehimmelen. Vinden raser utenfor de tynne veggene til trehytten din. En ulv uler i det fjerne. Du ser på de stusselige forsyningene i sekken din og drømmer om dagene før strømmen på mystisk vis gikk. Hvor lenge kan du overleve?

The Long Dark er et tankevekkende utforsknings- og overlevelsesspill der spillerne alene må overveie alt de foretar seg når de utforsker en vidstrakt og iskald villmark etter en geomagnetisk katastrofe. Det finnes ingen zombier, bare deg, kulden og alt det den mektige naturen kan utsette deg for...

 

 

Sandbox har byttet navn til Survival, og i den nyeste oppdateringen kom det enda et nytt map, "Broken Railroad". Jeg har ikke fått sett så mye på dette enda, men regner med å tilbringe litt tid der framover... :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spillet finnes til PC, PS4 og X-BOX, og det koster 240,- i Steam
Du kan lese mer om spillet her http://store.steampowered.com/app/305620/The_Long_Dark/
Eller på Hinterlands webside: http://www.thelongdark.com/

 

Har du prøvd The Long Dark?

 

#spill #gaming #tld #thelongdark #hinterland #wintermute #survivalgames #twitch #steam #wiedzmina

1

Så kult :) Aldri testet før :D Ha en strålende dag :)

Skriv en ny kommentar