hits

Er du lei av å se dette bildet i bloggen?

Her forklarer jeg hvorfor du ser dette bildet, og hvordan du blir kvitt det... enten ved å betale for tjenesten, eller helt gratis ved å laste opp bildene dine til bildearkivet ditt på blogg.no i stedet.
 

 

Photobucket tilbyr ikke lenger gratis hosting av bilder til tredjepartstjenester, og krever at du har et Plus 500 abonnement dersom du vil bruke bildene du har på Photobucket på andre nettsider, som for eksempel bloggen din. Dersom du ikke har et slikt abonnement vil bildet du ser over vises i stedet. Bildet ber deg oppgradere kontoen din for å låse opp funksjonen.

For å kunne bruke 3rd Party Hosting fra Photobucket må du ha det dyreste abonnementet, Plus 500.

 

 

 

Dersom du ikke har lyst til å betale kr. 320,-/mnd bare for at headerbildet ditt skal vises i bloggen, kan du i stedet bruke denne rare og oppsiktsvekkende løsningen, helt gratis...

 

1. Last opp bildet til bildearkivet ditt i bloggen her (du må være innlogget for at lenken skal fungere)

 

2. Trykk på bildet for å åpne det

3. Høyreklikk deretter på bildet og kopier bildeurlen/bildeadressen (pass på at du kopierer adressen fra det store bildet og ikke fra thumbnailen i arkivutlistingen)

 

4. Lim inn urlen der du tidligere la inn urlen fra Photobucket

5. Lagre

 

NB! Dersom du bruker et bloggdesign du har funnet på nettet og designet har slike grå bilder, skyldes dette at designeren har brukt bilder som ligger på Photobucket. Da Photobucket gjorde om 3rd Party Hosting til en betaltjeneste sluttet bildene å virke. Er du flink med html kan du bytte ut bildene selv i html-malene. Ellers må du enten leve med de grå bildene, eller bytte til et annet design.

 

#bloggno #bloggdesign

Skriv en ny kommentar