hits

10 ting du kanskje ikke visste om blogg.no!

 

  1. Sletter du bloggen din kan du ikke lage ny med sammme adresse før om 3 måneder.
  2. Angrer du på at du slettet bloggen din kan support hjelpe deg å gjenopprette den, hvis du sier fra før det har gått 3 måneder.
  3. Sletter du et innlegg er det borte for alltid og kan ikke gjenopprettes. Heller ikke av support eller teknisk ansvarlig.
  4. I innleggsarkivet kan du søke på hashtags og få opp alle innleggene dine som inneholder den hashtaggen, uavhengig av kategori.
  5. Du kan ikke ha mer enn én blogg registrert på samme e-post, men du kan registrere samme mobilnummer på flere blogger.
  6. I bloggshoutarkivet ditt ser du en oversikt over dine bloggshouts, når og hvor de ble vist, og om de er moderert av admin.
  7. Dersom bloggen din er inaktiv i 12 måneder kan hvem som helst be om at den legges til sletting. Da har du 3 måneder på deg til å få den gjenopprettet.
  8. Utkast lagres ikke automatisk, så husk å lagre som utkast innimellom dersom du jobber med et lengre innlegg.
  9. Bruk av hashtags som er irrelevante for innlegget ditt regnes som spam, og kan føre til at du blir sperret fra å vises på forsiden.
  10. Vi har fått ny designbygger, og nytt defaultdesign med mange valgmuligheter. :)

 

 

#tips #bloggno

Hei! Jeg så at du var support manager hos blogg.no og jeg har et spørsmål. Hver gang jeg er inne på blogg.no står det at siden ikke er sikker. Jeg bruker chrome som nettleser. Hvorfor er ikke blogg.no sine blogger sikre? Bryter dere med noen rettningslinjer ang sikkerhet eller er det en feil? MVH Benedicte

Benedicte: Det skjer fordi deler av blogg.no/blogsoft, for eksempel innlogging og kontoinformasjon, bruker SSL, og andre deler, som blogginnleggene, ikke gjør det. Det er helt trygt å bruke blogg.no.

Oppdaget først i dag jeg at jeg kunne bla i gamle innlegg for å se hvor mange lesere hvert innlegg har hatt. Det var morsomt. Det mest leste har 96000 lesere, wow, det er mye :)

Mariann Sæther Tokle: Wow! Ja det er mye! Gratulerer. :D

Ja, det var eneste gang jeg har fått lønn fra blogg.no :)

Skriv en ny kommentar