hits

FOR DESIGNERE: Om partnerbloggdesign

Skal du lage et partnerbloggdesign er det visse ting du må tenke på, enten du designer for deg selv eller for andre. Selv en liten feil kan føre til at annonsevisninger ikke telles som de skal - og da tjener ikke bloggeieren noe på dem.

Photo by Domenico Loia on Unsplash

 

Regler/kriterier for custom partnerbloggdesign finner du her.

 

Opprette et nytt partnerbloggdesign

Som designer kan du velge å bruke en egen designblogg der du lager alle designene dine, eller du kan designe fra den vanlige bloggen din. For at du skal ha tilgang til malen for partnerbloggdesignet må bloggen du designer i 1) ha tilgang til partnerbloggdesignene og 2) ha fått utvidede designerrettigheter. Rene designblogger legges til i partnerprogrammet, men vil ikke ha inntekter på annonsene, og innleggene i bloggen vil ikke bli delt i innleggssyndikeringen eller på forsidene våre (skipfront). Dette for at vi skal slippe "Lorem ipsum"-innlegg i feeden i partnerbloggene.

 

Gå til designbyggeren og trykk på "Lag nytt design"

 

 

 

Publisere og ta i bruk det nye designet

Valgene som er grået ut her (programtype, brand og sub-brand) er usynlige for deg. Disse settes automatisk ut fra hvilket design du har valgt som utgangspunkt.

 

 

 

Problemer?

Fungerer ikke designet som forventet i bloggen?
Sjekk om noen av modulene under "Bloggdesign" >> "HTML" >> "Moduler" har navn som kræsjer med modulene i partnerbloggdesignet, for eksempel "header". Disse vil i så fall overstyre de nye modulene. Slett eller endre navn på gamle moduler.

 

Les mer om hvordan du bruker designbyggeren her.

 

#design #bloggdesign #partnerblogg #bloggno #designbygger

Tusen takk for tips. Jeg må se litt nærmere på dette :)

poesimylife: Se her for endringer du selv kan gjøre i designet ditt - helt enkelt! http://toril.blogg.no/1533299936_partnerblogg_disse_endringene_kan_du_gjre_selv_i_designet.html

Skikkelig gresk for meg dette. Men forstår det sikkert etterhvert

Skriv en ny kommentar