hits

PARTNERBLOGG: Designendringer du kan gjøre selv

Det er mange som deltar i blogg.no's partnerprogram, og ønsker å gjøre designet litt mer personlig... Her er en oversikt over de tingene du kan endre selv, helt enkelt.

 

1 - Velg design 

Når du blir partner legger blogg.no inn defaultdesignet i bloggen din, men du kan alltid velge mellom designene du ser under fanen "Responsive" inne på "Utseende" >> "Velg design". Det er ikke det helt store utvalget der enda, men det vil komme flere etter hvert.

Trykk på det lille ikonet som ser ut som en skjerm for å forhåndsvise designet i din blogg. Trykk på de to pilene som går rundt for å velge designet og aktivere det i bloggen din.

 

 

 

2 - Last opp et headerbilde

Inne på "Utseende" >> "Bytt headerbilde" kan du laste opp et nytt headerbilde. Du kan også laste opp et eget headerbilde for mobilvisning, og et standardbilde som vises i feeds dersom et innlegg mangler bilde.

 

 

 

3 - Tilpass designet 

Inne på "Utseende" >> "Tilpass design" kan du endre på ting som fonter, tekststørrelser, farger... og du kan slå elementer, som for eksempel tittelen over headerbildet, av og på.

 

 

 

Ofte stilte spørsmål

Hvor kan jeg legge inn de sosiale ikonene?

Det gjør du inne på profilredigeringen.

 

 

 

Hvor kan jeg endre bloggtittelen og underteksten?

Det gjør du inne på "Innstillinger" (tannhjulet oppe til høyre) >> "Blogg"

 

 

#partnerdesign #bloggno #partner #partnerblogg #design #bloggdesign

Heia😊 Er med i partnerprogrammet, men er ganske fersk blogger. Men lurer på hvor man kan sette inn annonser og linker? Og hvordan går man frem? Jeg har partnerdesignet 👍 Mvh Kristin

Kristin: Om du vil sette inn egne annonser og lenker kan du legge dem i widgets, eller i innlegg. Men du trenger ikke legge inn egne annonser når du er i partnerprogrammet.

Ok da er jeg med, tusen takk for tilbake mld 😊

Hei du. Du, jeg håper at det går bra at jeg spør om dette her: Ser det er flere blogger nå som har fått sånn Facebook-kommentar-felt.

Vil det tradisjonelle kommentar-systemet fortsatt være til stede for vi som ønsker det, eller vil Facebook-varianten bli påtvunget alle blogg.no-blogger i fremtiden?

Aylar Von Kuklinski: Det vet jeg faktisk ikke.

Skriv en ny kommentar