hits

Konkurranser

Konkurranse: Vinn Philips Café Gourmet kaffemaskin

//sponset innlegg

Hva er ditt beste kaffeøyeblikk?

Mitt er den aller første kaffekoppen på morgenen... sammen med dagens nyheter og morrarøyken. :)Jeg har vært så heldig å få teste en Philips Café Gourmet Coffee Maker, og nå kan du få muligheten til å gjøre det samme! Alt du trenger å gjøre er å kommentere under dette innlegget og fortelle om ditt beste kaffeøyeblikk. NB! Husk å fylle inn e-postadresse.

1 premie: Philips Café Gourmet-kaffemaskinen til en verdi av 1399 kr. I tillegg får vinneren en keep-cup slik at gourmet kaffen kan nytes også utenfor hjemmet. 

2 og 3 premie: En keep-cup

 

Du kan lese mer om Philips Café Gourmet her:
http://www.philips.no/c-p/HD5412_00/med-glasskanne-boil-brew-system-rustfritt-stal

 

 Jeg har nå testet denne kaffetrakteren i snart to uker og er godt fornøyd.

Positivt:
Denne trakteren tar mye mindre plass på benken enn andre kaffetraktere jeg har hatt, og den er veldig lett å flytte på - takket være "håndtaket" på toppen. :)

Alle de løse delene kan vaskes i oppvaskmaskinen, og overflatene er lette å tørke av.

Temperaturen virker veldig bra (ikke at jeg har peiling på kaffetemperaturer). Vannet koker fort opp og kaffen har perfekt temperatur når kannen er full - og viktigst av alt: kaffen smaker som filterkaffe skal smake.

Lettvint og renslig system for kaffefilteret. Holderen er lett å ta ut, tømme, skylle og sette inn igjen og filteret krøller seg ikke oppi der i det hele tatt (ja jeg har dårlig erfaring fra en del andre kaffetraktere).

 

Negativt:
Vanskelig å rengjøre vannbeholderen på toppen. Heldigvis ikke noe jeg trenger å gjøre ofte.

Det er vanskelig å helle fra glasskannen uten å søle. Kan hende det bare er jeg som er spesielt klumsete, men jeg må altså bruke et litermål for å fylle vann på den, og ha papir klart når jeg fyller kaffe i kruset. :)

Mengden kaffe man får pr. trakting er 2,5 krus. Jeg bruker aldri "vanlige" kopper, jeg bruker store kopper og krus, så den skvetten som er igjen blir ofte tømt ut.

Ledningen er litt i korteste laget...

 

NB! På maskinen jeg fikk fungerer ikke auto-off. Det er meningen at trakteren skal slå seg av automatisk etter to timer, men det gjør den ikke, jeg må fysisk slå den av selv. Ikke at det er noe problem egentlig, men skulle jeg glemme det en gang hadde det vært fint om den slo seg av selv. Dette er helt klart en feil på min maskin og jeg får tilsendt en ny, men jeg har altså ikke fått testet denne funksjonen i det hele tatt. Jeg vil anta at to timer er passende tid for å rekke å drikke kaffen.

 

Jeg trekker konkurransevinneren søndag 7. desember.

Vinnerne er trukket og mail er sendt ut.

1. premien (kaffemaskin) går til myonlinediaryy.blogg.no

Keep-cup:
nysgjerrigheten.blogg.no og Kaja J. Aune

Gratulerer! :)

VINN 5 gratis bloggshout gold!Er du flink til å finne på ord?
Da har du muligheten til å vinne 5 gratis bloggshout gold.

Alt du trenger å gjøre er å:
     1) Like Facebooksiden min, og
     2) komme opp med den beste (mest dekkende, mest beskrivende og mest treffende) norske "oversettelsen" for Community Manager - og poste den i en kommentar under dette innlegget.

Om du ikke vet hva en Community Manager er kan du lese om det her.

 

Konkurranseregler:

Konkurransen varer til søndag 21. oktober.
Vinneren må ha registrert mobilnummer på bloggen sin.
Det er lov å komme med flere forslag.
Jeg forbeholder meg retten til å ikke like noen av forslagene - og dermed ikke velge en vinner i denne omgangen. :)

 

Vinn produktpakker fra Catzy!

Catzy er nå ute med en ny tørrshampoo! Løp og kjøp! Og så kan du klikke på bildet under for å bli med i en konkurranse om å vinne hele 50 produktpakker fra Catzy. Woohoo! :D

 

ctzy13tr

Konkurranse - vinn bloggdesign!

Dette er veska mi... den er svær!

 

Den må være så stor for at jeg skal få med meg alt når jeg skal noen steder. :D

Gjett hva jeg har i veska og skriv det i kommentarer (husk e-postadresse, eller vær innlogga så jeg kan svare vinneren). Den som kommer nærmest (flest riktige ting) vinner et bloggdesign (jeg legger det inn for deg).

Hint: Det er mellom 20 og 30 ting i veska(!) og jeg har nettopp ryddet i den. :)

 

Vinneren kan velge et av disse designene, eller få et spesiallaget etter eget ønske.

 http://abc.blogg.no/  |  http://blackhole.blogg.no/  |  http://gekko.blogg.no/  |  http://min.blogg.no/  |  http://narnia.blogg.no/  |  http://socialmisfit.blogg.no/  |  http://nattedyr.blogg.no/  |  http://toril.blogg.no/

 

 

Edit: 3. november - Løsningen:Halspastiller, Hårstrikk (en hel haug), Røyk, Snus, Lighter, Lommebok, Bankdings. Mobil x 2, Galaxy Tab, Hårbørste, Minnepenn, Eyeliner, Mascara, Lypsyl, Lommelykt (grisen), Briller (i etui), Rene Hender, Ibux, Paracet, Nesespray, Skrivebok, Blyantpenn, 2B blyant, Viskelær, Headsets, Neglefil, Nøkler, Askebeger, Tannbørste.

 

Flest riktige (15/29) hadde Veslemøy : ), men du var ikke innlogga, Veslemøy. Jeg trenger en e-postadresse jeg kan nå deg på. :)