hits

februar 2011

USB device not recognized... igjen og igjen og igjen

Min kjære Dell Inspiron begynte plutselig å poppe opp feilmeldinger om at en av USB-dingsene mine (mus og tastatur) hadde feila, og at jeg måtte unplugge. Og både musa og tastaturet sluttet å virke. Så jeg fjerna begge deler og det hjelp selvfølgelig ingenting. Testet begge på den andre maskinen, og der funket de flott. Restartet laptopen, men den fortsatte å poppe opp feilmeldingen hvert 20. sekund eller så (jeg virkelig HATER den critical error-lyden til Windows!) selv uten at det var noe som helst USB plugget inn.

Oppdatere drivere hjalp ingenting (jeg hadde de nyeste), heller ikke å avinstallere og reinstallere. Jeg var ett klikk fra å resette hele driten til fabrikkinstillinger da jeg fant ut at jeg ville forsøke Google én gang til...

...og glede!

Jeg fant denne tråden:
http://social.answers.microsoft.com/Forums/en-US/vistahardware/thread/6be4581d-8fbd-407f-815e-b475c35ca586

Løsningen var så enkel som å slå av maskinen, ta ut strømkabelen, vente et minutt, sette inn strømkabelen igjen, og slå på maskinen. Jeg trengte ikke ta ut batteriet engang.

Helgen (og laptopen min) er reddet! :D

Om bloggen og meg...

Bloggen...

Denne bloggen startet som en ren testblogg i januar 2011 da jeg tok over supporten på blogg.no. Han som hadde supporten før meg var ikke her lenger, og jeg måtte finne ut det meste, både hva som fantes og hvordan det fungerte, på egenhånd. Den gang fantes det heller ingen FAQ  -  den skrev jeg mens jeg lærte. Heldigvis hadde jeg flinke folk å spørre og mase på når jeg sto fast.

Sånn er det for øvrig enda (2017). Nesten alt nytt testes i min blogg først, så følger du med her kan du komme til å oppdage nye funksjoner før vi lanserer dem. :)

Bloggen min startet altså som en litt uryddig testblogg og har etter hvert utviklet seg til å bli det komplette kaos, og et sammensurium av katter, design, rants, gaming, frokostbilder, familiekos, youtubes og andre mer eller mindre interessante tema med varierende nytte- og/eller underholdningsverdi. Akkurat som meg...

 

Toril...

Jeg kan sikkert best beskrives som en førtis going on fjortis... Nå kunne jeg sikkert spurt venner og familie, sjefen, kollegaer og fem på gata om å beskrive meg med tre ord, men det tør jeg ikke. Ord som "sær", "sta", "kverulant" og "sjefete" ville nok gått igjen.

Jeg startet min supportkarriere høsten 1998 på TV2 text-tv's smsPrat. Nok om det.

I 2007 fant jeg Nettby og Pimptown og jeg hadde det fantastisk morsomt som byvakt og profilpimp til Nettby ble nedlagt i desember 2010.

I januar 2011 dro Rafiq meg inn for å ta over supporten på blogg.no, og her er jeg altså enda.

 

Jeg bor i lille Steigen kommune i Nordland, sammen med en tålmodig samboer, våre to gutter og et lass med katter (antallet varierer litt, men sist alle pelsdottene satt stille lenge nok til at jeg rakk å telle dem kom jeg til 9,5).

Hjemmekontor er flott, både fordi jeg kan ligge og dra meg til kvart på ti hver dag, og fordi jeg er veldig INTP og rett og slett ikke fungerer i kontorlandskap. Dessuten kan jeg vaske klær og støvsuge i kaffepausene og slippe å tenke på det etter jobb.

På fritiden driver jeg med morsomme ting, som gaming (PC), lese bøker, se serier, bloggen seff, skrive fanfic, lære meg nederlandsk, herje/kose med kattene... og jeg rekker til og med litt kvalitetstid med familien innimellom. Jeg har også en youtube-kanal og Twitch, men det er langt mellom opplastingene/streamene dessverre.

 
 

 

 

#ommeg

Bodøtur

12937-1-1297900687519.jpg
Tilbragte hele onsdag i Bodø. Handla ny sekk og lader til laptopen til jr, og et billig bluetooth headset til meg selv. Jabra BT2040 til 199,- på Spaceworld. Funker flott! Både til laptopen, Nokiaen og til hustelefonen (Samsung DX800A). Ørepluggen er litt i tjukkeste laget, men hey, til den prisen er det greit. Sauen er forsinket valentinesgave fra gubben (som for øvrig påstår det er ei ku, ikke en sau...).  :)

I Bodø var det minst 30 effektive minusgrader, og hadde vi blitt værende der noen timer til ville jeg sikkert endt opp som ikkerøyker. Fytte grisen så kaldt det var!

Elg!

To av de fem elgene vi så på vei ut av Steigen. Vi så ingen utenfor Steigen. Kanskje alle elgene i Salten har flytta til oss?

12937-1-1297841278352.jpgElg!

Kveldskos!

12937-1-1297717535162.jpg
Kveldskos! Ungene er i seng, og jeg skal kose meg med kakao, potetgull, sjokolade og the Wheel of Time. :D (sorry Rafiq, du får rapporten i morra... lover!)