hits

april 2011

Oh... shiny!

Nå er det en kul konkurranse på gang! :D

Jeg skulle i hvertfall fryktelig gjerne hatt en sånn scooterting, for jeg er livredd for å kjøre bil, og det er laaangt til butikkene her omkring.

 

scootervinn

Endelig er ferien over!

Og for meg betyr det at jeg har huset for meg selv igjen fra klokka 8-14. Det skal blisåååå deilig!

 • Jeg kan spille chip og techno på full guffe, uten å forstyrre unger som skyper
 • Jeg kan sove uten å bli forstyrret (i hvertfall om jeg husker å slå av mobilen og skype)
 • Jeg kan rydde og vaske yttergangen og late som den alltid ser sånn ut
 • Jeg kan bruke TVen uten at noen stønner over programvalget
 • Jeg slipper dokø
 • Jeg kan sove!
 • Jeg kan plukke opp sokker fra gulvet og legge dem i skittentøyet, uten at det ligger et nytt par der 5 minutter senere
 • Jeg kan spille Minecraft og Trackmania uten at noen henger over skulderen min med "nyttige tips"
 • Jeg kan lese Donald på do uten at noen står utenfor og banker på og roper at jeg må skynde meg
 • Jeg slipper sjekke kjøkkenbenken for gjenglemte melkekartonger hver time
 • Nevnte jeg at jeg kan sove?
 • Jeg kan selvfølgelig jobbe litt også. Innimellom. :p

 

Jeg skal kose meg! :)

 

Planene for formiddagen er så langt å ta noen telefoner, jobbe litt, sove et par timer, klesvask, og å bake pizzasnurrer. Siden den største aktiviteten her på blogg.no er på ettermiddag/kveld er det da jeg egentlig er "på jobb".

 

Påske!

Ok. Det er påske igjen...Jeg har kakao, pizzasnurrer, Bergene Melk, et lass med filmer og noen bøker. Og selvfølgelig Trackmania og Minecraft.

Det blir en rolig hjemme/jobbepåske på meg. Ungene har egne planer (for det meste i hvertfall), og gubben sitter enten parkert i go'stolen foran TV'n eller han er ute på leting etter vann det kan fiskes i. Forresten er det ca. 5 varmegrader her, og det pissregner.

I ettermiddag er det kaffe hos pappa og Irene, og lørdag reiser de til Hellas. Jeg misunner dem varmen, men ikke maten. :D

God påske, peepz! :p

Back on track!

Etter å ha gått og hanglet for halv maskin siden siste uka i mars (feber, forkjølelse og en vanvittig irriterende hoste) har jeg endelig begynt å føle meg noenlunde normal igjen. I dag har jeg faktisk vært ganske effektiv, på jobb i hvertfall, om ikke hjemme. Det føles i hvertfall ganske deilig at hodet har begynt å virke igjen. :)

Her er to versjoner av River Flows In You (Yiruma).

Paul John Mix:

Ultra Mix (også Paul John):

Hvilken er best?

Å jobbe i blogg.no

Siden den ene sjefen min har gått hen og lovet at jeg skal presentere meg selv, får jeg vel bare sette i gang og gjøre det... :p

Jeg heter Toril, er 40 år, og jobber fulltid som community manager i blogg.no. Jeg startet som supportansvarlig medio januar og har vært community manager siden oktober, så nå er jeg ikke helt "ny" lenger. Jeg syns jobben er kjempespennende, morsom og utfordrende. Den består for det meste i å svare på spørsmål fra brukere, feilsøk, moderering, mase hull i hodet på systemansvarlig, vedlikeholde og oppdatere vår nye FAQ og infobloggen, litt bloggdesign og forskjellig annet småtteri. Kort sagt, ha noenlunde oversikt over alt som skjer på blogg.no.

Siden jeg bor i en liten utkantskommune i Nordland har jeg hjemmekontor (pendle til Oslo ville blitt litt tungvint), og det passer meg aldeles utmerket, spesielt med tanke på at jeg har en døgnrytme som i grunnen ikke stemmer overens med noe som helst annet. Det er heller ikke særlig enkelt å finne en ledig jobb her, så jeg syns det er genialt å kunne jobbe for et firma på en helt annen kant av landet. Tidligere har jeg jobbet litt over tre år i supporten for et par andre firma som også hadde base i Oslo. Den eneste ulempen med å jobbe slik er at dersom det blir feil på internettforbindelsen, da kommer jeg meg rett og slett ikke på jobb.

Kommunen jeg bor i heter Steigen og her deler jeg hus med samboer, to barn, og en katt.

%&(%&/¤ Telenor!

Da er det nok en gang feil på internettforbindelsen min. As in, jeg har ikke internett. Ikke naboene heller for den saks skyld...

"Det er for tiden en større teknisk feil i ditt område...yada yada..." er det jeg får vite når jeg ringer 05000. Vel d'oh! Dette skjer jo hver effings gang det regner tre dager i strekk. Kan de ikke bare se til å fikse det en gang for alle!?!

Siden min deilige Nokia 5800 ME har bluetooth, og siden Netcom er så elskverdige å bare ta kr. 9,- pr. døgn for oppkobling via mobilen, har jeg nå bevilget meg noen minutter online. Hastigheten er til å grine av, men... det er internett, og jeg hadde et voldsomt behov for å google noe. :p

Takk og lov for at Minecraft funker like godt offline.

Compeed anyone?

Dette er det som skjer om man sitter for lenge med ei notebook-mus på ei ekkel musematte med høy friksjon... Au!
Kan jeg saksøke Notch for å ha laget Minecraft for morsomt og avhengighetsskapende?

Og nei, jeg har ikke funnet noen ulver enda. Fortsetter letingen, men nå med mousepad...

Jeg har fått nok!

Jeg virkelig haaater å være forkjøla. HAAATER det!!! Med caps og tre a'er og tre utropstegn!


Det startet lørdag med den velkjente kriblingen i halsen, som raskt ble til feber, sår hals og rusten stemme, og så ble hodet fylt av supertung bomull. Sånn kjentes det i hvertfall ut. På søndag. Selvfølgelig viste det seg mandag morgen å ikke være bomull, men snørr - og mengder av det også...

Tirsdag var en reprise av mandag. Åtte småpakker med Kleenex. Onsdag var likedan (tom for Kleenex, hurra for dorull!), bortsett fra at nå hoster jeg i tillegg. Torsdag kunne jeg endelig puste gjennom nesa igjen, men hoster fremdeles til jeg brekker meg. Sove? Glem det!

Og som alltid, siden jeg har kronisk bihulebetennelse... tett nese fører selvfølgelig til et nytt utbrudd.

Jeg HAAATER å være forkjøla!!!