hits

april 2016

ESO: Dark Brotherhood DLC

Dark Brotherhood er nå tilgjengelig på PTS.


 

Jeg klarte selvfølgelig ikke å holde meg, så jeg har tilbragt natten på Gullkysten (den nye sonen heter Gold Coast). Så langt er jeg happy. Veldig happy. Jeg brukte uforholdsmessig lang tid (les: en time) på å finne den personen som skulle gi meg questet, men regner med det vil komme en courier med beskjed om akkurat det når DLC'en lanseres. Det gjør det i hvert fall for Orsinium og Thieves Guild.

Men før jeg sier noe om selve Dark Brotherhood vil jeg nevne at endelig kommer noe jeg har lengtet etter helt siden beta... Man kan kjøpe inntil 4 nye character slots i Crown Store. Jeg vet ikke hva prisen blir, men det er garantert billigere (og mye mer praktisk) enn å ha to kontoer, slik som noen av oss *host*.

Det kommer også mulighet for å mikse costumes med hatter og skins, nye costumes, nye pets, nye mounts og nye våpen. Og personas - som (logisk nok) gir characteren din mer personlighet. Det finnes bare én av dem for øyeblikket, så ingen er unike, men det er fantastisk morsomt å se min lille vamp healer oppføre seg skikkelig badass, der hun står og trikser med en dagger mens hun snakker med folk. Blir nok litt mer rollespilling ut av dette. Du kan også blande gift og bære den på deg  (egen slot ved siden av våpenet ditt). Jeg har ikke rukket å sjekke de nye craftede armorsettene enda, men folk i chatten virker veldig gira.

Dette er også den oppdateringen som tar bort veteranranks og "erstatter" dem med antall Champion Points i stedet. Cap på CP er fremdeles 501. Min konto (på den europeiske serveren) har akkurat bikket 256 CP, så jeg har et stykke igjen der. 

Jeg laget meg en testcharacter. Ikke overraskende ble det en breton templar healer. Og hun er vampyr. Det er uvant å spille en char jeg ikke har levlet, og med helt annen armor- og våpenegenskaper enn jeg vanligvis bruker, men det går seg fort til. Den fine, hvite kjolen er et av de nye kostymene man kan kjøpe. At man ser costumes, mounts og pets i char select er forresten også nytt. I like!

 

Helt nytt er også nameplates. Man kan velge om man vil ha dem av eller på, og de viser klasse, antall CP, char navn, @navn og allianse. Litt usikker på hva jeg mener om det enda... Spesielt @navnet er noe jeg ikke vil slenge rundt overalt, men heldigvis er det ingen spam på PTS. Dette screenshottet er fra den aller første caven jeg gikk inn i. Å ha på nameplates når jeg snek meg rundt i en by ble veldig fort veldig forstyrrende. Blir bra med en toggle på det.
  

Jeg skal ikke spoile noe av storyen eller questene, men jeg må bare vise litt av grafikken. Jeg spiller på medium, så kvaliteten her er nok så som så, men vakkert er det uansett.
  

Kostymet her heter "Toxin Doctor". Det er noe av det kuleste jeg har sett i ESO. Det har også en hjelm/maske med nebb.  

Selfies...

  

Noen nye mobs har det også blitt plass til. På Gullkysten kryr det for eksempel av minotaurer og troll...Denne karen her prøvde å nekte meg tilgang til et skyshard jeg hadde veldig lyst på. :)

   

Hva var nå passordet igjen... 

Elloa - Dire Wolf Mount

 

Så langt har jeg bare gjort to quests, og de har vært ganske enkle. I hvert fall om man ser bort fra at det er vakter absolutt overalt, og at man får en ganske stiv bounty på seg om man "tilfeldigvis" skulle komme til å ta livet av noen. Jeg var lur nok til å banke alle pengene mine før jeg satte i gang, så jeg tar sjansen på å bare løpe fra vaktene hver gang jeg blir fersket. Dessverre er det litt vanskelig å komme inn i (og ut av) byer når alle vakter i hele verden vet hvem du er og er på utkikk etter deg.
 

Jeg skal definitivt spille litt mer på PTS, kanskje kommer det et innlegg til etter hvert. Om jeg får tid.

 

Vil du se patch notes for denne DLC'en finner du dem her.

Vil du teste PTS må du låse opp funksjonen (og laste ned filene). 

Ser deg i Tamriel! :)

 

#eso #teso #elderscrollsonline #darkbrotherhood #dlc #bethesda #zenimax

Hva skal til for å bli delt på blogg.no's Facebook?

Følger du blogg.no på Facebook? Hvis ikke finner du siden vår her.
Del innleggene dine i Blogg og Sånn!

Det er mange som lurer på hva som skal til for å få innlegget sitt delt på blogg.no's Facebookside, og dessverre finnes det ikke noen fasit på akkurat det. Vi i blogg.no leser hundrevis av innlegg hver eneste dag, og de fleste innleggene vi deler har vi ramlet over helt tilfeldig og bare kjent at "dette, dette er noe vi har lyst til å dele. Dette innlegget burde bli sett av mange flere!" 
 

Hvor finner vi innleggene?
Vi som jobber i blogg.no er innom forsiden vår over 100 ganger om dagen, så det er der vi plukker opp de fleste. Vi ser også på det brukere har delt til FB-siden vår, og vi har opprettet blogglistens Facebookgruppe, Blogg og Sånn, der hvem som helst kan dele og diskutere blogginnlegg (og annet bloggrelatert) som vi kommer til å bruke flittig når vi ser etter bra innhold å dele på Fb-siden vår. Meld deg inn og del dine innlegg der du også, så ser vi deg lettere. :)
 

Ofte deler vi innlegg som har fått oss til å føle noe, som innlegget på bildet under. Det kan også være at innlegget handler om et veldig aktuelt tema, eller at det er fantastisk morsomt skrevet. Noen ganger deler vi innlegg fordi vi er veldig enige med forfatteren, og andre ganger deler vi innlegg fordi vi er fundamentalt uenige med forfatteren. Det er altså helt umulig å si hva som skal til for å bli delt, men jeg kan forklare litt om hva som kan føre til at man ikke blir delt.
  

Som regel deler vi ikke innlegg uten bilder. Facebookposter uten bilder fremstår rett og slett som kjedelige når de deles. Vi ser også på hva slags bilder som er brukt og hvem som eier dem. Har vi grunn til å tro at bloggeieren ikke har tillatelse til å bruke akkurat det bildet, da deler vi heller ikke innlegget. Når vi ser store bilder i 16:9 format (og aller helst liggende) blir vi glade, og husk gjerne at det er det første bildet i innlegget som kommer opp automatisk.

Vi ser også på bloggens lesbarhet. Har du knøttsmå rosa bokstaver på lilla bakgrunn er det fryktelig tungt å lese, og det vil vi ikke utsette våre følgere for. Det skal mye til før vi deler et innlegg skrevet på dialekt, og vi hopper også over innlegg som har plagsomt mange skrivefeil. 

Vi deler ikke kommersielle innlegg fra brukere, f.eks. sponset, konkurranser og lignende, men ellers gode innlegg som tilfeldigvis inneholder en annonselenke kan fint slippe gjennom.

 

Du har altså muligheten til å dele dine egne innlegg fra blogg.no på vår Facebookside. Da kommer de opp i kolonnen til venstre (se bildet over). Vil du bli delt i feeden på siden vår er det altså en del kriterier som må være oppfylt, og i tillegg må vi legge merke til innlegget ditt.

 Den splitternye facebookgruppen "Blogg og sånn" drives av oss, og har fremdeles så få medlemmer at om du deler der vil du bli lagt merke til. :p

 

#bloggno #bloggtips #facebook 

Jeg HATER LootCrate!

Har du hørt om Loot Crate? Det er som Glossybox bare at det inneholder ting og tang og t-skjorter og annet stæsj fra film, serier, gaming, anime osv... og derfor vanvittig mye kulere. :p

Abonnementet mitt er på hold for øyeblikket, fordi Netflix og mat og dopapir og sånn er viktigere, men det hindrer selvfølgelig ikke Loot Crate å sende meg mail om nye bokser... som denne jeg fikk i dag. *sikle*
  

Harry Potter, Uncharted, Vikings og LABYRINTH... Ahmagaaad, altså! Og disse mailene er altså grunnen til at jeg HATER Loot Crate for øyeblikket. Se på denne her for eksempel...

  

Det er FIREFLY! Med t-skjorte! Og en Jayne til å ha på nattbordet... eh, skrivebordet, mener jeg. Jeg vil haaaaaaaa! Jeg har allerede gått glipp av den første boksen, og nå går jeg glipp av den andre også. Og ikke nok med det, de er utsolgt før feriepengene kommer. FML

De har også en egen crate-serie for hundeeiere, og jeg grugleder meg til det kommer en for katteeiere... 

 

Abonnerer du på Loot Crates? 

 

#lootcrate #firefly #harrypotter #vikings #labyrinth #uncharted #gaming #film #serier

It takes a village... 2 katter, 6 kattungerFørst fikk Nala én kattunge natt til lørdag. Nå har Plutti fått 5, og hun valgte å legge seg i samme kasse som Nala... Nala ser ikke ut til å ha noe i mot det, og påtok seg jobben som jordmor, og nå koser de seg sammen og bytter på å mate hele hurven. :)

Har du hørt ÅRETS RUSSELÅTER?!?

 

Mer søppelmusikk samlet på ett sted skal du lete lenge etter, men det finnes heldigvis noen lyspunkter i årets samling også. Har du ikke hørt dem enda finner du dem her http://russelaat.no/

 

Etter å ha lidd meg gjennom topp 50 sammen med min eldste sønn (som også er russ i år) har jeg funnet tre som er over gjennomsnittet... fengende musikk, og relativt intelligente tekster. Enjoy! :)

Lumina 2016

 

Valemon 2016

 

Trump 2016


Ja, jeg sa "relativt"... :p

 

 

Den som -- dessverre, for den er gørr kjedelig! -- leder konkurransen for øyeblikket er...

Suicide Squad 2016

 

Hva syns DU om årets russelåter?

#russ2016 #russelåt 

INFO: Så lenge er bloggshouten din synlig


 

Hvor lenge en bloggshout ligger synlig på den valgte siden varierer med type shout, hvilken side den ligger på og om det er kø. Det finnes likevel et minimum antall minutter hver shout er synlig. Her er oversikten...

 


 

Forsiden av blogg.no

Tekstshout: Minimum 37 minutter (dyttes 1 plass ned hvert minutt når det er shouts i kø)

Bildeshout: Minimum 20 minutter (dyttes 1 plass ned hvert 5. minutt når det er shouts i kø)

 


 


 

Nettavisen

Bildeshout: Minimum 20 minutter (dyttes 1 plass bortover hvert 5. minutt når det er shouts i kø).

 


 


 

Side2

Bildeshout: Minimum 21 minutter (dyttes 1 plass bortover hvert 7. minutt når det er shouts i kø).

 


 


 

Side3

Bildeshout: Minimum 21 minutter (dyttes 1 plass bortover hvert 7. minutt når det er shouts i kø).

 

 

NB! Har du opplevd at shouten din bare "forsvinner" før den faktisk blir dyttet ut av listen? I så fall må du sjekke bloggshoutloggen din og se om shouten er blitt moderert bort av admin.

 

Les også: Om moderering av bloggshouts

 

 

#bloggno #bloggshout #bloggtips