hits

juni 2016

POLL: Hvem har de beste DLC'ene? 

 

 

 

ESO: Hvordan skaffe monstersettdelen du mangler!


 

Er du en av dem som syns det er vanskelig å få tak i begge delene til favorittmonstersettene dine? Lei av å farme det samme dungeonet om og om igjen? Har du 15 Molag Kena arm cops og mangler fremdeles hjelmen? Da er du kanskje en av dem som unngår PvP som pesten, og aldri har satt dine bein i Cyrodiil. Her skal du få én god grunn til å besøke stedet minst én gang i uka...


Abhadazi Aba-daro the Golden i salgsboden sin i Western Elsweyr gate (rett før du kommer til leirbålet og banken)
 

Abhadazi Aba-daro the Golden er en spesiell elite trader som dukker opp i handelsområdet i din allianse (alle kampanjer) hver fredag kveld, og hver søndag kveld pakker hun sakene sine og forsvinner igjen. Hver uke har hun med seg nye varer, og er du heldig er ukens monstersett akkurat det du trenger.

Monstersettene selges med "Impenetrable" (200k ap) og "Infused" (100k gull), per del og selvfølgelig level 50. Du kan velge den champion point-skaleringen som passer best for deg, men til den prisen anbefaler jeg at du kun kjøper cp160.
 


NB! Hun selger bare ett sett hver gang. Grunnen til at det er to sett på bildet er at hun bugget ut forrige helg og derfor hadde med begge denne gangen.
 

#spill #gaming #ESO #elderscrolls #monster

 

E3: ONE TAMRIEL 

Bethesda annonserte i natt en større endring i Tamriel Unlimited (The Elder Scrolls Online). "One Tamriel" lanseres høsten 2016 og vil fjerne alle begrensninger mellom innhold og level slik at alt innhold tilpasser seg din level, og du vil kunne dra rundt i hele verdenen fra første dag, og spille sammen med dine venner fra hvilken som helst allianse, hvor som helst i verden og uansett character level.

Det vil si at uansett hvor man drar i verden vil man være "battle-leveled", en feature vi er godt kjent med fra Cyrodiil (pvp) og i den senere tid også fra dungeons og DLC-sonene. Alle stats skaleres opp til level 50, både på NPCer og spiller-chars, og en lvl 3 char og en lvl 50 char kan slåss side om side i samme quest/dungeon. 

Oppdateringen er ment å gjøre det lettere for spillere å spille sammen med gamle og nye venner, uavhengig av hvor hver enkelt er i storyen og hvilken allianse man valgte å opprette characteren i, og vil i følge Bethesda gjøre spillet mye mer sosialt og gruppevennlig.
  

Her er de planlagte endringene:

-- Chars i hele Tamriel vil bli skalert på samme måte som de nå skaleres i DLC-sonene (Imperial City, Orsinium, Thieves Guild, og Dark Brotherhood).
 
-- Du vil kunne utforske hele verdenen i hvilken som helst rekkefølge - bare gå hvor du vil, og du vil alltid finne innhold som passer for din level. 
 
-- Du vil kunne gruppe og spille med hvem som helst, når som helst (utenom PvP). Du trenger ikke lenger å starte en ny char for å spille sammen med en venn som akkurat har kjøpt spillet. Dere kan spille sammen fra det øyeblikk vennen din kommer ut av tutorialen.
 
-- Alle PvE allianse-begrensninger blir fjernet. Du kan utforske hele Tamriel, inkludert de andre alliansene. Det er opp til deg hvordan du vil (rolle)spille figuren din når du gjør dette. Cadwell's Silver og Cadwell's Gold vil bli byttet ut med en Cadwell storyline du kan gjøre i hvilken rekkefølge du vil.
 
-- Allianse-restriksjonene vil selvfølgelig fremdeles være der i alle PvP-områdene. One Tamriel vil ikke affektere PvP-systemet i Cyrodiil.
 
-- Generelt vil chars med høy level ha samme "level" som characters med lav level, men de vil ha mye bedre "verktøy". Bedre utstyr, flere skills, og selvfølgelig flere Champion Points.
 
-- Alle trials og dungeons vil fortsatt ha en "normal" og en "veteran" vanskelighetsgrad, og du må fremdeles være veteran (lvl 50) for å delta i et veteran dungeon. 
 
-- Cold Harbour vil være "avstengt" for characters som ikke har fullført de questene (mainquest storyline) som fører dit, men du vil likevel kunne dra dit øyeblikkelig dersom du blir invitert til en gruppe som er der allerede, eller dersom du teleporterer til en venn som er der.
  

 

Noen kommentarer fra communityet:

Wow. This is what I always wanted out of ESO - to play with my friends and explore the world as we wanted. The update of my dreams.

Delkag

PVE'ers did you feel left out of the cyrodil lag issues? Did you feel like you never understood the QQ of your fellow guild mates?
WELL... Don't feel left out Anymore! we're bringing the Cyrodil issues to you! Coming this fall!

NativeJoe

This is a very nice concept, but what about new content? Of course, scaling will make the game more friendly for new players, but a lot of players have completed all the old zones multiple times already...

KoshkaMurka

Really be nice if they would fix the game they have before trying to add more. There is pages of problems this game has that they don't address.

Lavum

My first concern is that the reason people don't group up isn't because of level/faction restrictions. It's becausethere is no reason to group up, unless you're doing the 4-man dungeons or 12-man trials. Everything is so ridiculously easy that even a barely competent player will breeze through zone content solo with ease. What exactly would be the point of grouping up? They need to revamp the difficulty and give people an incentive to group up.

Code65536

If you can handle this, the difficulty slider is "just" an extension.....please :)

hrothbern

 

 

 

Se hele BE3+ her:


40:20 Pre-show, 42:20 Skyrim fanvids, 47:30 2016 Bethesda E3 Showcase (Press Conference - Fallout, Dishonored, Doom, Quake, Elder Scrolls, Prey)

 

#E3 #E32016 #ESO #elderscrollsonline #spill #gaming #bethesda #onetamriel

ESO: Dark Brotherhood


 

Endelig har jeg fått spilt Dark Brotherhood DLC'en som kom ut 31. mai! 

Etter tre knalltøffe uker med influensa, feber, dobbeltsidig lungebetennelse og en hoste som har fått gubbe og barn til å google først "ørepropper" og deretter "billig gravstein", 19(!!!) ruller dopapir, 1 flaske Noskapin, 2 flasker Cosylan, en tidagers penicillinkur og et energinivå laaangt nede på de røde tallene (helt utrolig hvor sliten man blir av å ikke få sove mer enn et par timer om gangen, selv når man "sover" mesteparten av dagen), har jeg omsider klart å karre meg opp i sittende stilling foran skjermen igjen. Fremdeles litt svimmel og skjelven dro jeg opp ESO på tirsdagskvelden... 

Jeg valgte å starte Dark Brotherhood med en helt fersk character. Stamina nightblade Wiedzmina var bare level 8, og så vidt ute av tutorialen, da hun ankom Gullkysten og ble rekruttert av broderskapet. Og det fungerte helt fint - lav level er absolutt ingen hindring. Det tok heller ikke veldig lang tid å spille gjennom den nye storyen, men det er greit, jeg har 9 chars til som skal i ilden.

 

Det hele starter med at man aktiverer DLC'en som gir et nytt valg i stedene man kan reise til. Man kan velge å ta båt dit eller hoppe direkte til wayshrinet i Anvil. Når man kommer dit står det en mystisk figur og venter på deg på kaia. Den nye sonen er ganske liten, sammenlignet med f.eks.Wrothgar, men landskapet er nydelig, lyst og varmt, og huler og ruiner er mørke og skumle, akkurat som de skal være. 

Dette er den desidert blodigste DLC'en så langt. Ikke så rart med tanke på temaet kanskje, men det er også lagt til et eget killcam som gjør opplevelsen mye sterkere enn ellers i spillet. 

Man er også nødt til å være forsiktig. Det er mye sniking, og mye venting. Veldig mye. Ikke bare venter man på at offeret skal dukke opp og plassere seg "riktig", man må ofte snike seg etter vedkommende ganske lenge før man finner et egnet sted til å utføre drapet, og er man uheldig og blir sett er det mye sniking i skyggene og mer venting i krokene før bountyen går ned såpass at det er trygt å bevege på seg igjen. Evt. kan man betale seg fri, men det blir dyrt i lengden... Heldigvis teller bounty og "heat" ned når man er offline også, så jeg kommer nok til å spille de resterende char simultant, og bare bytte til en av de andre hver gang summen blir for høy for gullposen min.

 


  

De nye personene man møter er både spennende og morsomme, og jeg skulle gjerne blitt bedre kjent med flere av dem... og man treffer faktisk på et par gamle kjenninger her og der også. Jeg skal ikke si hvem, men har du spilt gjennom ESO allerede vil du garantert smile når du ramler over noen av sidequestene på Gullkysten.
 


  

Jeg er også godt fornøyd med belønningen for å fullføre hovedquestet. Man får en ny tittel man kan velge å vise for andre spillere, og et kult kostyme. Jeg syns i hvert fall at kostymet er kult. Om jeg kunne sy og hadde interesse for cosplay ville jeg definitivt startet med denne her: Black Hand Robe... 

Som i tidligere Elder Scrolls kan man ta oppdrag fra DB for xp og belønninger (stæsj), og det finnes også et bounty board, daglige oppdrag, og flere sidequests. Det er veldig mye innhold i denne DLC'en, og så langt har jeg bare gått gjennom mainquestet, og så vidt begynt å kikke på resten. 

Uten å spoile for mye kan jeg si at hovedhistorien ga meg litt flashbacks til Skyrim, og det virker egentlig ikke som Zos har lagt veldig mye tid og energi i planleggingen eller manuset. Levlingen er veldig basert på kontraktene (dra til oppgitt by, drep angitt person, dra tilbake og hent et nytt oppdrag - wash, rinse, repeat, og det føles en smule grindy i perioder), men med ujevne mellomrom får man altså spesialoppdrag som fører en framover i storyen, og disse oppdragene er veldig bra. Spennende, morsomme og akkurat passe lange. Derimot har Zos brukt mye tid og ressurser på grafikken, mekanikken og "extras" - som det tidligere nevnte killkameraet, nye kostymer, personligheter, og annet slikt snacks.

Dark Brotherhood er definitivt verd pengene, men om jeg var litt mindre hekta på spillet ville jeg nok ventet en stund før jeg startet på den. Det er en del bugs som ikke er løst enda, og her og der er det problemer med lyd og animasjoner. Likevel hadde jeg det veldig gøy mens jeg spilte, og jeg gleder meg allerede til å ta runden med neste char. 
 
  

Har du prøvd Dark Brotherhood?

 

#ESO #ElderScrollsOnline #TamrielUnlimited #spill #gaming #dlc #darkbrotherhood #zenimax #bethesda