hits

juli 2014

Hva skal man bruke innetiden til?

Når det pissregner ute og alle tørkestativene inne er fulle?

 

Enkelt!

 

Da drar man på ferie i Tamriel... tenkte jeg, men så regner det pokker meg der også. :D

Møkkavær!

 

Mulig jeg har blitt litt bortskjemt etter alt finværet vi har hatt,  men akkurat nå har jeg i grunnen bare én ting å si... Møkkavær!

 

 

 

#sommer 

Last bossfight! (ESO SPOILERS)

Dersom du ikke har spilt ferdig mainquest i ESO, og ikke vil vite hva som skjer, må du ikke lese videre her.

Dette er en SPOILERWARNING!

Questet heter "God of Schemes" og er level 50. Questgiver er Varen, og man får det når man kommer ut av katedralen etter å ha løst "hovedquestet" i Coldharbour. Jeg vet ikke hvor høy level man må være for å få det.

Jeg tok dette questet med en annen character, Stormbjørg (level v1 nord sorcerer), for et par dager siden, og da brukte jeg en time på det. Det gikk litt fortere denne gangen. Uventet lett faktisk, og jeg var aldri under 50% hp og passet på å ikke tømme magica. Etter kampen måtte jeg utføre reparasjoner på utstyret mitt for latterlige 9 gull. :)

Dette er bilder fra innledningen til kampen, og slutten av den (jeg rakk ikke ta screenshots under selve kampen), og en kort beskrivelse av hvilken taktikk og hvilke skills jeg brukte.

 

 

Character: Vinterdis, level 47 breton templar.
Våpen (aktivt): Healing staff
Våpen (backup): Flame staff

 

Armor: The song of Lamae - light  armor 5 items
Jewlery: Ganske crappy egentlig. Gjorde ingen justeringer før dette questet.


Skillsets: Her brukte jeg bare de fem skillsene som er markert i bold. 

1 - Restoration:
Reflective Light IV (Sun Fire)
, Harness Magica IV (Annulment), Inner Light II, (Magelight), Breath of Life IV (Rushed Ceremony), Rapid Regeneration II (Regeneration)
Ultimate: Empowering Sweep IV (Radial Sweep)

2 - Destruction:
Reflective Light IV (Sun Fire),
(Fire) Impulse III, Inner Light II, (Magelight), Breath of Life IV (Rushed Ceremony), Sanguine Altar I (Blood Altar)
Ultimate: Empowering Sweep IV (Radial Sweep)
Taktikk:

Første del av questet har man NPC'er til hjelp. Jeg unngikk combat der det var mulig, ved å løpe rundt mobs i stedet for rett på. Her kjørte jeg destrostaff og hadde Inner Light (Magelight) på hele tiden, og jeg brukte Fire Impulse og Reflective Light til å ta ut fiender.

I andre del av questet er man alene, men har helt syke buffs... Jeg brukte skillset 2 i starten og tok ut alt og alle med Fire Impulse fram til sluttkampen startet. Da byttet jeg til skillset 1.

Taktikken min er enkel, men kjedelig. Jeg bare løper rundt (autorun-funksjonen er fantastisk!) og forsøker å unngå de røde sirklene på bakken, mens jeg bruker Rapid Regeneration forebyggende (så snart den stopper starter jeg den igjen). Jeg gjør det samme med Harness Magica som gir meg et ganske ok skjold. Inner Light gir 19% sjanse for spell critical strike, så den er veldig kjekk og alltid på.

Så ofte jeg kan snur jeg meg og skyter en ildkule eller to på Molag Bal. Å bruke staven til å angripe hadde jeg rett og slett ikke tid til.

Et kort stykke ut i kampen hopper han ut av området og det kommer en haug med titans. Når disse kommer bytter jeg til destro og Fire Impulse igjen. Så snart Molag Bal er tilbake bytter jeg tilbake til restostaven. Deretter er det bare å løpe rundt i området, og passe på skjold og regen, og fyre av skudd til man har vunnet...

Det ville nok gått raskere om jeg hadde hatt magica regen på staven, men det fungerte fint uten også.

#elderscrollsonline #eso #molagbal #godofschemes

Hello Blenda!

Det er 26 grader i skyggen, 30 grader inne, og hvor velger jeg å ta lunsjen min? I sola selvfølgelig...Tenker jeg avslutter pausen med en kald dusj i dag. :D

Fy søren så deilig det er at sommeren endelig er kommet!
Håper inderlig den blir værende en stund.

 

#wetsblogg14