hits

august 2011

Døgnrytme! (eller mangel på sådan...)

 Hvor viktig er egentlig døgnrytme?

Jeg eier ikke døgnrytme! Det har jeg vel egentlig aldri gjort, skal jeg tro mine foreldre. Med årene har det vel bare blitt tydeligere og tydeligere også. Da jeg var tenåring lå jeg våken og leste bøker til klokka hadde passert både 2 og 3 på natta. Da jeg flyttet hjemmefra ble det mye TV og film utover natta. Nå er det en salig blanding av bøker, TV og internett, og jeg kommer meg aldri i seng. :p

I går sovna jeg rundt kl. 22:30, i og for seg ikke så uvanlig, men jeg sov i 7,5 timer(!) og våkna ikke før kl. 04. Det er uvanlig! Ikke bare at jeg sov så lenge, men at jeg i det hele tatt sov mellom midnatt og 03.

Jeg legger meg når jeg er trøtt, og står opp når jeg våkner to-tre timer senere. På vinteren betyr det ofte at jeg legger meg når ungene har dratt på skolen kl. 8 og sover til telefonen ringer eller jobb-skypen begynner å lage lyder, og så en powernap eller to på ettermiddagen/kvelden.
Min døgnrytme funker helt flott for meg. Det eneste som er irriterende er når jeg har lagt meg på det som for "normale" mennesker er feil tid å sove på, og de vekker meg for å spørre om jeg sover!

Det blir liksom ikke nok timer i en dag. For meg hadde den perfekte uke bestått av 4 dager på 36 timer hver, men jeg mistenker at resten av verden ikke er enig. =) 

Gingerbread sucks!

Oooookay... Gingerbread (nyeste hardwareupdate til android) suger bøtte!!!

Min kjære Galaxy Tab ble tregere, varmere, og jeg har fått et idiotprogram som heter "Pulse", som insisterer på å starte opp enten jeg vil eller ikke, og det eter strøm. Ikke kan det avinstalleres heller... (jeg vurderer å roote den bare for å bli kvitt dritten!)

Men, det verste er at etter oppdateringen funker ikke MMS til bloggen min. Bildene er rett og slett ikke med i fila blogg.no mottar (å sende til andre telefoner funker helt greit). :(

Så, jeg ringte Samsung... og fikk beskjed om at jeg måtte resette til fabrikkinnstillinger, og deretter installere Gingerbread på nytt.

Det hjalp ikke. MMS funker flott med Froyo (forrige versjon), men ikke med Gingerbread, samme hvor mange ganger jeg reinstallerer (og får nye settings fra Netcom).

Så, jeg ringte Samsung. De kan ikke gjøre noe, og de gidder ikke si fra til dem som kan gjøre noe. (tommel ned)
Så, jeg ringte Netcom. En hyggelig kundebehandler la inn en sak på det. (tommel opp)

Da er det bare å vente... og vente... og vente... til jeg finner ut hvem som har skylda, og hvem som kan fikse.