>>>>

august 2017


Testinnlegg 2 - bare å overse

Ken Follett: the Pillars of the Earth


Jeg er ikke noe kjempefan av "pek og klikk"-spill, men jeg digger Ken Follett. :)
Dette spillet står definitivt på ønskelista mi. Sjekk den grafikken 'a!


"The Pillars of the Earth" er basert på Ken Follets bestselger og gjenforteller historien om landsbyen Kingsbridge på helt nytt, interaktivt vis. Spill som Jack, Aliena og Philip og endre hendelsene fra boken gjennom utforsking, valg og dialog. Denne interaktive novellen lanseres i tre "bøker", hver med syv kapitler.

12. århundre, England: I en tid preget av mye fattigdom og krig, begynner en liten by å bygge en katedral for å bringe velferd og trygghet til folket. I kampen om å overleve krysses liv og skjebner. Munken Philip blir klosterforstander i det lille klosteret i Kingsbridge. Samtidig oppdras en gutt ved navn Jack ute i skogen av sin utstøtte mor. Gjennom lærlingtiden hans som steinhugger blir han en begavet mesterbygger. Sammen med den vanærede adelskvinnen Aliena, setter Jack og Philip i gang med byggingen av en av de største katedralene England noen gang har sett.

Den fullstendige sesongen strekker seg over 3 deler:
Bok 1: From the Ashes (kommer august 2017)
Bok 2: Sowing the Wind (kommer snart)
Bok 3: The Eye of the Storm (kommer snart)

 

Spillet er altså et single-player "pek og klikk", og har controller-støtte.

 

 

Du kan kjøpe spillet i Steam. Season pass: 279,- (det finnes også til X-BOX og PS4)
Sesongpasset gir tilgang til alle tre bøkene, som automatisk legges til Steam-biblioteket ditt når de lanseres.

http://store.steampowered.com/app/234270/Ken_Folletts_The_Pillars_of_the_Earth/

Winter is coming!!!

 

Det gikk plutselig opp for meg at sommeren er over. Kanskje ikke sånn datomessig, men mandag er det skolestart og det betyr høst, og etter høst kommer vinter... Jeg vil ikke ha vinter! :(

 

The Long Dark - Stalker mode

Død etter 3 minutter... ny rekord for meg. :D

The Long Dark: Wintermute - Story Mode er her!


Jeg har i grunnen ikke rørt The Long Dark på et år eller så, men i forrige uke kom endelig oppdateringen med story mode, så da var det bare å laste ned og kjøre i gang. Jeg oppdaget fort at det var mye som hadde skjedd siden sist jeg var innom...

NB! Videoen viser de første to timene mine i story mode. Vil du unngå spoilers bør du stoppe videoen etter 20 minutter.

 

Wintermute er sesong 1 av story mode, og består foreløpig av to episoder. De tre neste episodene kommer i 2017 og 2018 og er inkludert i prisen på spillet. I de to første episodene spiller man som piloten Will Mackenzie, og i episode tre spiller man som Dr. Astrid Greenwood. I episode fire og fem veksler man mellom de to karakterene. Historien starter når Will våkner etter at flyet hans har krasjet i et øde fjellområde, og nå må han holde seg i live, og finne passasjeren sin, Astrid.

 

 

Sterke lys blafrer over nattehimmelen. Vinden raser utenfor de tynne veggene til trehytten din. En ulv uler i det fjerne. Du ser på de stusselige forsyningene i sekken din og drømmer om dagene før strømmen på mystisk vis gikk. Hvor lenge kan du overleve?

The Long Dark er et tankevekkende utforsknings- og overlevelsesspill der spillerne alene må overveie alt de foretar seg når de utforsker en vidstrakt og iskald villmark etter en geomagnetisk katastrofe. Det finnes ingen zombier, bare deg, kulden og alt det den mektige naturen kan utsette deg for...

 

 

Sandbox har byttet navn til Survival, og i den nyeste oppdateringen kom det enda et nytt map, "Broken Railroad". Jeg har ikke fått sett så mye på dette enda, men regner med å tilbringe litt tid der framover... :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spillet finnes til PC, PS4 og X-BOX, og det koster 240,- i Steam
Du kan lese mer om spillet her http://store.steampowered.com/app/305620/The_Long_Dark/
Eller på Hinterlands webside: http://www.thelongdark.com/

 

Har du prøvd The Long Dark?

 

#spill #gaming #tld #thelongdark #hinterland #wintermute #survivalgames #twitch #steam #wiedzmina


hits