hits

november 2013

Traff på XioCo i RUST... :)

 

Det ble litt rust. i kveld også.


Det er en skog inni huset mitt...

Jeg brukte en del tid på å samle ressurser...
Så møtte jeg en gjeng fra XioCo...


Sleeper Canaye på ovnen min...  biiiittelitt alpha dette ja. :D
Manheim i grønn grilldress... (rad suit)

God natt! :)

 

#spill #rust #screenshots

Jeg protesterer!

 

Det er ikke jul enda, men butikkene har så vidt fått tømt hyllene for halloween så begynner de å fylle på med nisser og annet julestæsj. Det er altfor tidlig! Og det verste av alt er...

 

...at jeg kommer til å rekke å bli lei av disse leeenge før det egentlig er greit å kjøpe dem. :p#jul

Melding til Roger

 

Jeg blokkerer konsekvent kommentarer som reklamerer for eller henger ut andre blogger/personer. La være å skrive navn/bloggnavn/kallenavn i kommentarene dine, så vil jeg godkjenne dem, og svare på dem.Jeg får ikke pult!

Pretty brunette shouting
Licensed from: Wavebreakmedia / yayimages.com

 

Nå har jeg vært i Oslo siden søndag, og jeg har enda ikke fått pult...ikke særlig ofte i hvert fall.

Forrige gang jeg var i byen fikk jeg i det minste pult med sjefen en stund, men da måtte jeg pent ned på alle fire mellom beina på redaktøren først, for å få ting til å "kjøre".

Det er litt slitsomt. Alle er opptatt hele tiden, og når jeg endelig finner en som ser passe klar ut og jeg tror det er fritt fram, så kommer det alltid noen og går i mellom, eller så står det plutselig noen bak og vil overta. Hver dag denne uka har jeg forsøkt meg på både et par nye og på de jeg liker best, men det hjelper ikke. På mandag gjorde jeg fremstøt hos begge sjefene - opptil flere ganger - men de kom altfor tidlig hver eneste gang. På tirsdag måtte jeg dele med et skikkelig troll, og så endelig, på onsdag fikk jeg omsider kose meg i et par timer, men da ble det med en som dessverre var altfor liten, så det fristet ikke til gjentakelse akkurat.

Ok, på torsdag fikk jeg faktisk en pult i fred og ro hele dagen etter lunsj, men det er jo ikke helt det samme når jeg må låne noen andre sin... og i dag var jeg så desperat at jeg bare gikk rett på uten å spørre først. Det var kanskje litt slemt, for da fikk jo ikke redaktøren pult i dag.

I morra drar jeg hjem. Der HAR jeg i hvert fall pult. :)

God helg alle sammen!

 

#humor #jobb #kontormøbler